Voltatok már úgy, hogy nem ünnepeltétek meg a születésnapotokat?
Figyelt kérdés
Felkeltetek, elmentetek dolgozni, munka után edzettél kettőt, és csá, ergo a napi rutint követtétek aznap is. Mit kell ezen ünnepelni? Konzervatívnak tűnök most, gondolom. :D 20 év körüliek válaszoljanak, ha kérhetek. Köszi!2014. júl. 5. 20:48
1/4 anonim válasza:
25 vagyok.
Egyetemen még sosem volt születésnapi "bulim". Jó esetben anyámék felhívnak, néha csak utólag, haverok nem köszöntenek meg, legkellemesebb az volt, mikor barátnőm volt épp és vett ajándékot.
Amúgy is, május végén születtem, nagyjából az összes születésnapomon vagy vizsgáztam éppen, vagy arra tanultam.
Szakközépben, általánosban meg többnyire hétvégére esett, vagy szimplán meg sem említettem senkinek.
Szóval ja, ez is csak egy nap.
2/4 anonim válasza:
18 vagyok eddig ahány szülinapomra emlékszem, hogy megvolt ünnepelve az a 14-15-16
3/4 anonim válasza:
Kiskoromban voltak utoljára megünnepelve... Nem hiányzik a felhajtás:D
4/4 anonim válasza:
Gyerekkorom óta nem foglalkozom vele, nincs benne semmi ünnepelendő. A születésnapjaim pontosan ugyanolyanok, mint az összes többi nap, megfejelve azzal, hogy felhív egy-két rokon, akikkel egyébként az év többi napján masszívan nem érdekeljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!