Hogyan tudhatnám meg, hogy a főbérlőm verte-e a feleségét?
Egy épületben lakunk, külön lakrész, de akkor is jó lenne tudni, hogy félnem kell-e tőle. Nem akarok egy erőszakos emberrel egy fedél alatt lenni. Így rákérdezni meg nem akarok. Én 24/N vagyok Ő 52. És nem szokott berúgni, hogy majd részegen elkottyantja magát. Fél éve lakom itt, jele nincs. Rendes kedves, nem agresszív, sőt, de valahogy elbizonytalanodtam.
Am 15 éve elvált.
Csak úgy nem fog megverni senkit.
Az a családon belüli erőszak lényege, hogy érzelmileg függ tőle, és folyamatos terror alatt tartja.
De miből gondolod, hogy verte a feleségét?
Lehet, hogy igaz. De Téged nem ver meg, aki fizet neki. Nem lenne ekkora bolond, aztán meg feljelentenéd és ő jönne ki rosszul belőle. Szerintem nem kéne ezzel foglalkozni, gondolom okot se adnál rá, hogy esetleg megüssön. Kifizeted rendre a lakbért, akkor mi baja lenne? Ha nem iszik, akkor meg tényleg nem kell tartani a dühkitöréseitől.
De ha zavar, akkor legfeljebb tovább lépsz. Bízz annyira magadban, hogy egy ilyen hír miatt nem fogsz idegeskedni. Ennyi erővel a szomszédot is megüthette volna... Nem kell ezzel foglalkozni.
Hozzá akarsz menni talán feleségül? Ha nem, akkor pont semmi közöd hozzá, hogy hogyan éltek a 15 éve elvált asszonnyal. (mondjuk ha igen, akkor sincs sok)
De szerintem te erősen kevered a szezont a fazonnal, az albérlője vagy, nem a családtagja, hogy jogod legyen kutakodni az életében.
Régi párom elől menekültem oda, mert bántott... (Hogy teljes legyen a kép).
És így nem akarok olyannal lakni akinek hasonló múltja volt csak az elkövető képében. Most hülye vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!