Futárok, postások! Mi volt az eddigi legfurább öltözék amiben ajtót nyitottak nektek? Hol dolgoztok?
Figyelt kérdés
Én egy budapesti pizzafutár vagyok és tegnap egy 30 körüli pasi vizesen,lila plüss köntösben fogadott.Gondolom a zuhany alól kiugorva a barátnője köntösét sikerült felkapni.Még most is nevetek ha eszembe jut :D2014. júl. 3. 09:27
1/4 anonim válasza:
Ez édes :D
Én nem vagyok futár, de szerintem rajtam is jót röhöghetett a manusz, amikor fél pár papucsban mentem ki a pizzáért, mert a másik a küszöbön elszakadt és nem akartam már másik cipőt húzni.
2/4 anonim válasza:
Vagy inkább egy 30 éves szatír volt, aki szeret női köntöst hordani. Túl pozitív vagy. Fhúúú amúgy ezt mindig is meg akartam kérdezni: a pizzafutárok nem undorodnak meg a pizzától a hónapok/évek alatt? Mármint hogy folyton érzed az illatát, stb.
3/4 A kérdező kommentje:
Szatír lila köntösben?Miért is ne :D Első,volt aki mezit láb jött ki a forró betonon,nagyon vicces volt,bár sajnáltam szegény csajt.Amúgy én imádom a pizzát nem tudok tőle megundorodni,másfél éve vagyok pedig a szakmában.Sokszor hozok haza is,a család már utálja rendesen :)
2014. júl. 3. 11:22
4/4 anonim válasza:
Pesten vagyok kézbesítő és eddig egy rózsaszín törölközős csaj viszi a prímet, akit pont zuhany alól "rángattam ki" az ajánlott levél miatt. Aláírás közben a törölköző leesett véletlenül a földre. Nem tudom, hogy én voltam vörösebb vagy a lány hirtelen :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!