Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Futárok, postások! Mi volt az...

Futárok, postások! Mi volt az eddigi legfurább öltözék amiben ajtót nyitottak nektek? Hol dolgoztok?

Figyelt kérdés
Én egy budapesti pizzafutár vagyok és tegnap egy 30 körüli pasi vizesen,lila plüss köntösben fogadott.Gondolom a zuhany alól kiugorva a barátnője köntösét sikerült felkapni.Még most is nevetek ha eszembe jut :D
2014. júl. 3. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez édes :D

Én nem vagyok futár, de szerintem rajtam is jót röhöghetett a manusz, amikor fél pár papucsban mentem ki a pizzáért, mert a másik a küszöbön elszakadt és nem akartam már másik cipőt húzni.

2014. júl. 3. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy inkább egy 30 éves szatír volt, aki szeret női köntöst hordani. Túl pozitív vagy. Fhúúú amúgy ezt mindig is meg akartam kérdezni: a pizzafutárok nem undorodnak meg a pizzától a hónapok/évek alatt? Mármint hogy folyton érzed az illatát, stb.
2014. júl. 3. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Szatír lila köntösben?Miért is ne :D Első,volt aki mezit láb jött ki a forró betonon,nagyon vicces volt,bár sajnáltam szegény csajt.Amúgy én imádom a pizzát nem tudok tőle megundorodni,másfél éve vagyok pedig a szakmában.Sokszor hozok haza is,a család már utálja rendesen :)
2014. júl. 3. 11:22
 4/4 anonim válasza:
Pesten vagyok kézbesítő és eddig egy rózsaszín törölközős csaj viszi a prímet, akit pont zuhany alól "rángattam ki" az ajánlott levél miatt. Aláírás közben a törölköző leesett véletlenül a földre. Nem tudom, hogy én voltam vörösebb vagy a lány hirtelen :D.
2014. júl. 4. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!