Ez most komoly? Mi baja van az ilyeneknek?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy lánnyal nemrég és megkérdezte hogy nem-e zavar engem hogy ilyen eseménytelen az életem? Megkérdeztem miért, és kiderült hogy azért gondolta ezt mert a facebookos idővonalamon nincsenek kirakva képek és posztok minden egyes dologról vagy buliról amin részt veszek. Amikor megkérdeztem hogy miért kéne kiraknom akkor szinte nekemrontott hogy nem vagyok titkos ügynök, és az ismerősök igenis tudhatják hogy hol buliztam.
Csak fogtam a fejem utána. Hogy lehet valaki ilyen sötét.
2014. jún. 29. 17:01
11/11 anonim válasza:
Én jót röhögtem volna a képébe xD Még azt is elismertem volna, hogy de igen titkos ügynök vagyok és ha nem áll le a magánéletemben való turkálással és megfigyeléssel akkor a felettesemhez kell fordulnom xD
Mekkora gáz már xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!