Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire elítélendő?

Figyelt kérdés
Szóval a családom azt hiszi, hogy még mindig olyan felelőtlen vagyok, de én már nagyon szeretnék egy törpenyulat. Most azt tervezem, hogy neten rendelek egyet és azt mondom, hogy valaki egy dobozba odaadta és elment, de nem mentem utána és amikor kinyitottam csak akkor láttam mi van benne. És onnantól már én fogom gondozni stb...
2014. jún. 29. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Ezt senki sem fogja elhinni neked!!!! Szerintem igen éretlen vagy, inkább ne akarj állatot tartani!
2014. jún. 29. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra, húzd ki magad, mély levegő, és mond, hogy én nagyon szeretnék egy kisállatot. Mond, hogy senkinek semmi gondja nem lesz vele, csak a tiéd lesz, és kész.
2014. jún. 29. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor felelősen utánanèztél már, hogy mire lesz szükséged, mennyi időt vesz el, hogyan kell gondozni, mit eszik, mivel tilos megkínálni, mik a fajta jellemző betegségei, mennyi térre és mozgásra van szüksége, ezt te hogyan tudnád biztosítani neki, félretettél az esetleges állatorvosi költségekre... ugye?! Vagy csak megnézegetted a fotókat, jujdecuki-nekemiskell...
2014. jún. 29. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindennek utána néztem és van is félretett pénzem.
2014. jún. 29. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy tulajdonképpen?
2014. jún. 29. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!