Miért szeretik a nők az agresszív férfiakat?
Én nem szeretem őket.
Aki meg nem menekül, az meg azért nem, mert nincs hova.
Utolsó, azért ez sokszor nem ilyen egyszerű.
Egyrészt sok esetben hiába lép le a nő, a pasinak vannak barátai, akik szólnak, hogy látták, rögtön vissza tudja vinni.
Másik, hogy kevés az olyan nő, akinek nincs egy olyan családtagja sem, akivel zsarolni lehet.
Régi kérdés, csak én vagyok új névvel.
Alapvetően két eset van. Az általánosabb esetben a nők nem szeretik az agresszív férfiakat, viszont kiszolgáltatottnak érzik magukat, alacsony az önbecsülésük, és nem mernek kilépni a lapcsolatból. Gyakran kodependensek is, mert lélektanilag kötődnek a mártír szerephez, és így pld egy alkoholista verekedős férfi felesége tudatán kívül is stabilizálja a helyzetet, a külső segítséget is hátráltatja, de ezzel is csak megerősíti magát, hogy ő egyedül van, kiszolgáltatottan, és nincs segítség.
A MÁSIK, speciálisabb esetben csakugyan szeretik az agresszív férfiakat. Olyankor, ha saját lelki, de főleg inkább szexuális igényük, hogy a férfi fizikálisan, szó szerinti valóságosan is meghódítsa őket. Szexuális izgalmat okoz nekik, ha a férfi legyőzi, megalázza őket. Ilyen esetben a férfi valójában segíti őket a vágyaik kiélésében, mert megérti és elfogadja azokat.
Fordított helyzetben a férfiak, ha hasonlóra vágynak, nehezebben teljesül az be, mert a nők nehezebben tudnak azonosulni a még magukban sem felfedezett vágyakkal. A férfi az ebben tehetségesebb, már előre lélekben le tudja játszani az ilyen helyzeteket, és előre tudja, mire vágyik, -- a nőket többnyire meg kell rá tanítani.
Ezért van az, hogy a férfiak végül kínjukban Dominákhoz járnak, és végső elkeseredésükben még fizetnek is egy kis "verésért" meg "alázásért", miközben a hasonló vágyakkal rendelkező nőknek több szerencséje van megtalálni a párjában a vágyai kiegészítését otthon, ami így a saját hálószobájuk titka marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!