Agresszív vagyok?
Figyelt kérdés
Könnyen fel lehet húzni, de általában visszafogom magam. Viszont időnként elcsattan az ostor és dobálom a széket. Problémás gyerekkorom volt, amiatt lehet? Megköszönném ha valaki tudna valami tanácsot adni, mert nem akarom, hogy egy hőzöngő állat maradjak.2014. jún. 14. 21:30
1/11 anonim válasza:
A dühlevezetési módszered megváltoztathatod úgy, hogy nem várod meg amíg nagyon felhúznak, hanem amikor már látod, hogy rossz szándékkal közelednek feléd már akkor higgadtabban elintézed a dolgot akár gyengédebb megoldásokkal.
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a szép szóból nem mindig tanulnak. Egy idő után pedig bosszantó a dolog, főleg amikorra már sokadszorra eljátsszák. Nem akarom, hogy lássák, hogy provokálható vagyok, de azért hagyni sem kellene magam szerintem.
2014. jún. 14. 21:43
3/11 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a szavaknak szépnek kell lenniük? Ellenségeiddel szemben szép szavakkal védekezni nem túl bölcs döntés. Amúgy összességében azt kell elérned, hogy tudják azok, akik provokálnak, hogy rosszabbul fognak járni ha ezt teszik, mint ha nem tennék. Így logikus melyiket választják.
4/11 anonim válasza:
Magyarországon elég nehéz nyugodtnak lenni.
Normális emberként könnyen meg tudsz bolondulni a sok retektől.
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom. Mindig is kilógtam a többiek közül valamivel, ők meg vagy csodáltak vagy irigyek voltak vagy csak furának tartottak. Csak amikor meg közlöm, hogy ki fogom taposni a belét akkor ugye a környéken lévők fogják furcsának tartani és elkönyvelnek agresszívnek. Mert ugye mindig csak azt látják, hogy valaki odavág, de az előzményeket nem tudják. Mondok egy példát. A srác kötekedett és hozzám vágott egy kisebb tárgyat én meg felökleltem plusz röppent egy szék no meg volt egy-két keresetlen szavam. Aztán most úgy 2-3 hónappal az eset után azt hallom vissza, hogy egyesek azt terjesztik rólam, hogy erőszakos állat vagyok, meg kerülni kell. Sejtettem is, hogy ez lesz.
2014. jún. 14. 22:24
6/11 anonim válasza:
A szék miatt, mivel azzal halálos sebet is lehet ejteni és az már tényleg az agresszív kategória.
7/11 A kérdező kommentje:
Utólag mondjuk beláttam, hogy marha voltam. De mondjuk ezt ő is tudhatta volna, hogy ha kekeckedik és bunyó lesz akkor nincs mese. Majd csak megoldom valahogy és legközelebb nem dobálózok székkel. Mindenre van megoldás. Köszi az eddigieket. Ment a pacsi.
2014. jún. 14. 23:32
8/11 anonim válasza:
sztem nem az, en uveget tortem szett, meg benyomtam a fejet az asztal ala... lehet itt osztani, de nem minden hely olyan mint az almokban.
amugy nem vagyok vadalat, de ha megtamadnak muszaj tudatra adni, h nem kellene.
9/11 A kérdező kommentje:
Persze, ha rád támadnak nem fogsz gondolkozni.
2014. jún. 15. 11:43
10/11 Fényember válasza:
vezesd le valahogy az agresszivitásod :)..én is eléggé könnyen felhúzható voltam (lány vagyok) sok mindenen kiakadtam sokszor..tudtam volna irányítani de nem akartam..érezzék hogy kis g*cik voltak és most megérdemlik hogy a legrosszabb oldalamat lássák...de egészen addig voltam ilyen még meg nem ismertem a barátomat..azóta különösebben nem érdekelnek a többiek hülyeségei..nem húzom fel magamat apróságokon..mert nem érdekelnek..azt csinálnak amit akarnak..lenyugodtam..mert van mellettem egy személy..és rajta kívül más nem nagyon érdekel...és rájöttem vannak annál nagyobb dolgok is amiken anno felhúztam magam.. :) lehet hogy egy társ neked is megoldás lenne..aki nyugalmat hoz az életedbe és ellazít..és rajat kívül semmi és semmi sem fog érdekelni :)..félre ne értsd..azért ha valakivel szemben igazságtalanságot érzek még mindig kiállok veszekedni bárkivel..de már közel se annyira durván :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!