Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire zavar titeket, ha...

Mennyire zavar titeket, ha valaki internetes beszélgetésnél, chatelésnél nem használ hangulatjeleket egyáltalán?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én régen egyáltalán nem használtam hangulatjelet, mert nem értettem mért kell minden mondat közé odapréselni egy :)-t, hogy lássa az illető mennyire "jószándékúnak" szánod a mondandódat. De később a barátnőm kioktatott -ami meg is lepett- hogy egyenesen bunkónak tűnök, főleg egy ismeretlennel való beszélgetés során, ha nem használom őket. Szóval újabban én is használom őket, de szerintem hülyeség!! Utálom ha vki nem tud mit mondani, de azért ír egy :)-t, vagy ír egy :D-t, hogy hú de vicces miközben otthon fapofával ül a gép előtt. És egyáltalán nem tudja helyettesíteni a közvetlen kommunikációt, ahol látod a partnered mimikáját, gesztusait stb.
2014. jún. 24. 17:42
 12/13 Doruss ***** válasza:
Ha elég választékosan fogalmaz, akkor nem zavaró. De hangulatjel nélkül a chateléskor megszokott fogalmazásmód mellett nem mindig jön át a másik fél szándéka.
2014. jún. 24. 23:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem zavar, mert az egész túl komornak tűnik nélküle. Meg az is idegesítő néha, ha chat-en az egyszavas válaszok után pontot tesznek. Olyan érzés olvasni, mintha már le akarná zárni a beszélgetést az illető...
2014. jún. 25. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!