Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A velem történt jó dolgokat...

A velem történt jó dolgokat az egyik barátom mindig "furán" fogadja. Irigy lenne?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, hogy pár hónapja pl. tippmixen nyertem 50 ezer ft körüli összeget, teljesen véletlenül, ugyanis nem ismertem annyira azokat a csapatokat akikre tettem, és tippmixet is nagyon ritkán játszom.

Erre az volt a reakciója, hogy több, mint egy hétig nem lehetett elérni, telefont nem vette fel, üzenetekre nem válaszolt. Aztán mintha semmi sem történt volna, hirtelen felhívott jó kedvűen, magyarázatot nem adva a történtekre.

Most ugyanez van. A héten új munkahelyre kerültem, olyan helyre, ahova mindig is szerettem volna. Azóta nem lehet elérni, ugyanez a helyzet.

Ez már többször előfordult, tehát nem csak ez a 2 eset van: nem beszélek veled, utána meg jókedvűen megkereslek.

Most egy közös barátunktól visszahallottam, hogy neki mondta, hogy biztos valaki szerezte nekem ezt a munkát, biztos nem fogok sokáig ottmaradni, stb.

Nem vagyunk már gyerekek, 28 évesek vagyunk, így nem tudom mire vélni ezt a gyerekes viselkedést tőle.

Ha rákérdezek nála, hogy ilyenkor mi a baja, akkor csak mosolyog, próbálja terelni a témát, vagy elhülyéskedi. Én tudok örülni az ő sikereinek, de ő valahogy nem az enyémeknek.

Már nagyon elegem van ebből. Szerintetek mi lehet a baja? Szakítsam meg vele végleg a kapcsolatot?

2014. jún. 21. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Frusztrálja a szerencséd, és remegve várja, hogy végre bukj egy nagyot és a szerencsétlenséged felett kéjelegve onanizálhasson.
2014. jún. 21. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez már kicsit durva :/ Szerintem ne kínozd magad vele, ha továbbra is ugyanilyen marad ne foglalkozz vele.
2014. jún. 21. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyanezt csinálta egy barátnőm. Egy az egyben.

Bezzeg, ha neki sikerült valami, mindig totálisan beletolta a képembe - pl. felhívott akkor, amikor tudta, hogy nagyon mélyponton vagyok rokon halála miatt, hogy közölje milyen boldog és annyira örül magának, stb.

Ha meg nekem sikerült valami, nem vett róla tudomást, vagy leszólta az adott dolgot.

Hanyagoltam, mert az ilyen játékok kikészítenek, és már egy ideje nem keressük egymást. Tedd te is ezt.

2014. jún. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!