Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnak az emberek unatkozni?

Hogy tudnak az emberek unatkozni?

Figyelt kérdés
Komolyan, ezt sose értettem, egyedül mindig el tudom foglalni magam valamivel. Akik azt mondják, meg panaszkodnak, hogy "fúú de unatkozom", azok mit csináltak volna 20-30 éve? Amikor nem volt internet, faxbook, mobiltelefon, 5 millió TV-csatorna, online könyvek, videok, és nem is tudtál csak úgy pikk-pakk felhívni valakit vagy dobni egy sms-t. Aki egyedül unatkozik, az fél egyedül maradni a gondolataival, mert kevés van belőle, vagy mi? Végülis akkor saját maga az unalmas, miért gondolja, hogy majd mások izgalmasnak találják?
2014. jún. 16. 14:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Az intelligenciámmal meg nem kérkedek csak ezzel bizonyítom, hogy én nem vagyok idióta és mégis unatkozok. Bár ha erre magadtól nem jöttél rá az már régen rossz.
2014. jún. 17. 13:57
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát Te meg lehet, hogy nem mondtad ki, de ki lehet venni a szövegedből, hogy felsőbbrendűnek érzed magad a válaszolóknál, és kérkedsz a 140-es IQ-val (amit egyre jobban kétlek), amivel nyomatékosítani akarod, hogy a Te válaszod aztán nagyon mérvadó a többiekhez képest. Már az első mondatoddal pocskondiázod a válaszolókat, akik nem úgy gondolkodnak mint Te. Na de nem fogok leállni vitatkozni ilyen magas intelligenciával rendelkező személlyel, bár egy kis szerénység elvárható lenne, és nem ilyen "pénisznövelő" lekicsinylő dumákat kellen előadni. Viszlát, köszönöm hogy benéztél sokadjára is a kérdésemhez!
2014. jún. 17. 14:03
 23/28 anonim ***** válasza:

Na nehogy már ezen összevesztek! Amúgy én a Németországi lány vagyok megint. Könyvprobléma magyarázata: csomó oldalt szerzői jog miatt nem lehet megnyitni (amit pedig otthon lehetett), torrentet meg párszáz euróval büntetik. Szóval az ember nem igazán mer letölteni sem mert ha kiderül, hogy mégsem szabadott volna, kétévi zsebpénzed oda. De te is beismerted, hogy lehet unatkozni :) Tudom hogy múlandó, csak még meg kell találjam a társaságom.

Vitatémához visszatérve: 140es nem önfényezésből kezdte szerintem, hanem konkrét tényt mondott, érvként, hogy nem csak hülyén lehet unatkozni (amit nem is te állítottál, hanem egy másik kommentelő, de mindegy), hogy miért lenne pénisznövelő nem értem mivel anonim! A végére már tényleg kicsit kérkedős lett. Viszont nem értem, miért kell ilyen butaságon összeveszni, úgy látszik nincs jobb dolgotok :D

2014. jún. 17. 17:13
 24/28 A kérdező kommentje:

Mert sokaknak az az unatkozás, ha egyedül vannak. Én ezt nem értem, mert én pont akkor tudom a legjobban lefoglalni magam. Itt van pl. az első válaszoló, aki szerint unatkozom, azért irkálok itt. De nekem ez pont egy időtöltés, (mint másnak pl. a mozi), még ha egyesek szerint felesleges is (mert mi nem az?).

De persze hogy beismertem hogy van unatkozás, ha egyedül ülsz egy töküres szobában. :) De pl. már eleve internet mellet nem tudnék, mert annyi lehetőség van rajta. Csak mondom, sokaknak az egyedüllét az unalmas, hogy nem tudnak kihez szólni (kapcsolat-és társfüggők).

Az meg, hogy nincs kedved semmihez, megint más tészta. :)

2014. jún. 17. 17:23
 25/28 anonim ***** válasza:
1: Azért írtam többesszámban mert nem csak te mondtál hülyeséget. 2: Az, hogy elmondtam, hogy 140-es az iq-m nem azt bizonyítja, hogy az én véleményem többet ér másokénál hanem azt, hogy az unatkozás nem egyenlő az ostobasággal mivel én is unatkozok és 140-es iq-val vicces lenne ha ostoba lennék. (ha az ostoba szó jelentését nézzük konkrétan lehetetlen) 3: Nem azokat pocskondiázom akik máshogy gondolkodnak mint ÉN hanem azokat akik máshogy gondolkodnak mint ahogy van. Nem a véleményemet osztom meg hanem felvilágosítalak a tényekről. Na ez már tényleg beképzelten hangzik de lásd 2-es pont. 4: Még mindig nem értem, hogy miért hazudnék az intelligenciámról és miért hencegnék vele mikor itt senkinek sincs fogalma, hogy ki vagyok.
2014. jún. 18. 00:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Ui.: Az, hogy goromba vagyok tény de ettől még igazam van. Lehet, hogy beképzelt vagyok de van mire. Az esélye, hogy nálam okosabb emberrel beszéljek egy a kétszázhoz. Ne azt figyeld, hogy ki mondja hanem azt, hogy mit.
2014. jún. 18. 00:10
 27/28 anonim ***** válasza:
"Aki egyedül unatkozik, az fél egyedül maradni a gondolataival, mert kevés van belőle, vagy mi?" > Nem, ha valaki gyakran unatkozik az azért van, mert kiemelkedően intelligens, és nem talál olyan elfoglaltságot, ami kielégítő szellemi kihívást jelentene számára. Te azért nem szoktál unatkozni, mert valószínűleg középszerű, esetleg átlag alatti az intellektusod, így a leghétköznapibb problémák is teljesen lekötnek. :P Már bocs, de ilyen általánosító, személyeskedő összefüggéseket vonni szerintem bunkóság.
2014. jún. 19. 21:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Hú mik vannak, nekem mindig van dógom!
2021. nov. 13. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!