Minden ember dicsekszik facebook-on? Ez a 21. század? Mire jó ez?
én azt olvastam valahol, hogy a facebook-tól csak úgy érzed, hogy rossz az életed, mert mindenki csak a jó dolgokat rakja ki. Hogy lediplomázpott, nyelvvizsgát szerzett, új kapcsolata van, itt volt nyaralni meg ott volt telelni, gyereke született stb. Pedig senkinek sincsenek csak jó dolgok az életében, a facebook mégis ezt mutatja. Ahogy végig tekered, mindenki boldog csak te nem. Kb.
Meg hogy elvész a lényege az osztálytalálkozóknak is... Pl. én sem mentem el, mert mindenki kitesz mindent a facebookra, többet tudok róluk, mint mikor osztálytársak voltunk és minden nap találkoztunk. Szerintem ez sem túl egészséges.
Persze az érthető, hogy az emberek a jó dolgokkal dicsekszenek el.
Én is megmutattam, hogy milyen jópofa dolgot kaptam a szülinapomra, mert örültem neki.
De pl. nemrég elvesztettem a testvéremet, és azt eszembe se jutna kitenni a facebookra. Élőben sem mondtam el senkinek. Most írom le először névtelenül.
De pl. a sógorom kitette.. és emberek meg lájkolták. Érted? Lájkolták, hogy meghalt. Ritka gusztustalan dolog ez a facebook olykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!