Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden ember dicsekszik...

Minden ember dicsekszik facebook-on? Ez a 21. század? Mire jó ez?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 22:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Fél éve nem voltam bejelentkezve, és nem is hiányzik! Én is vagyok legalább olyan értékes ember, mint azok, vagy méginkább... Ha valami jó történik velem, meglátnák, hogy milyen autóm, milyen fenetudja mim van, akkor irigyek lennének, ha kár érne, örülnének, most ezért minek hülyeségeket posztolgatni?
2014. jún. 13. 14:00
 22/28 anonim ***** válasza:
Mi számít dicsekedésnek? Ha valaki felteszi az eredményeit, megosztja arra amire büszke az miért fáj egyeseknek? Ha nem tetszik akkor le lehet állítani az emberek követését. Ezt mondom úgy,hogy én soha nem osztok meg semmit fb-n , de én pont lesz..rom ki mit tesz fel. Szerintem tegyétek ezt ti is ahelyett,hogy idegeskedtek.
2014. jún. 13. 16:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Azért nem egyértelmű, h mi számít dicsekvésnek. Mert akkor mégis mit kellene kitenni a FB-ra? Miért fáj az vkinek, ha kiteszem az eredményeimet, hogy vmi sikerült, vmit elértem. Talán csak nem irigységről van szó?
2014. jún. 13. 16:41
 24/28 anonim ***** válasza:
Utsó kettőnek: nem arról szól a történet, hogy fáj vkinek, vagy arról, hogy annyira idegesítené az embert. El kellett volna olvasni a többi hszeket is. A képmutatásról szól, és hogy miért is lesz ez a trendi.
2014. jún. 13. 18:13
 25/28 anonim ***** válasza:

én azt olvastam valahol, hogy a facebook-tól csak úgy érzed, hogy rossz az életed, mert mindenki csak a jó dolgokat rakja ki. Hogy lediplomázpott, nyelvvizsgát szerzett, új kapcsolata van, itt volt nyaralni meg ott volt telelni, gyereke született stb. Pedig senkinek sincsenek csak jó dolgok az életében, a facebook mégis ezt mutatja. Ahogy végig tekered, mindenki boldog csak te nem. Kb.

Meg hogy elvész a lényege az osztálytalálkozóknak is... Pl. én sem mentem el, mert mindenki kitesz mindent a facebookra, többet tudok róluk, mint mikor osztálytársak voltunk és minden nap találkoztunk. Szerintem ez sem túl egészséges.

Persze az érthető, hogy az emberek a jó dolgokkal dicsekszenek el.

Én is megmutattam, hogy milyen jópofa dolgot kaptam a szülinapomra, mert örültem neki.

De pl. nemrég elvesztettem a testvéremet, és azt eszembe se jutna kitenni a facebookra. Élőben sem mondtam el senkinek. Most írom le először névtelenül.

De pl. a sógorom kitette.. és emberek meg lájkolták. Érted? Lájkolták, hogy meghalt. Ritka gusztustalan dolog ez a facebook olykor.

2014. jún. 13. 21:55
 26/28 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 12:54
 27/28 anonim válasza:
2014. jún. 26. 18:56
 28/28 anonim ***** válasza:
:(
2016. jún. 15. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!