Minden ember dicsekszik facebook-on? Ez a 21. század? Mire jó ez?
sajnos szükségem van rá kapcsolattartás végett
illetve fész csoportok vannak az egyetemen és itt áramlanak a tételek infók
de rühellem
ezt ezért is találták ki
mert ha belegondoltok így mindenki idegesít mindenkit,tehát hosszú távon tuti káros a szervezetre, hiszen olyan miatt idegeskedünk akaratlanul is, amelyeken pl 5-6 éve (nem volt olyan régen) egyáltalán nem
és jöjjenek a szerelmi ügyek: féltékennyé tevés látványosan,ki kivel van kapcsolatban,csókos fényképek, évfordulók! ("már egy éve, hogy én a tiéd, vagyok, s te az enyém,örökkön-örökké"---->hányinger)
"mi is van valójában a háttérben"
félrekefélés a köbön
ez egyértelműen arra utal, hogy a társadalom túlnyomó része önértékelési problémás álarcos bohóc.
viszont bizonyos vezetői rétegnek egyáltalán nem érdeke, hogy az emberiség kritikus gondolkodással bírjon, mert a gondolkodó embert nehéz irányítani.
igen, ez a 21. század.
megfigyelésem szerint ez egyre rosszabb lesz.
a pszichopata elmélet alapja valószínűleg abból származik, hogy "csak az rejteget, akinek van mit". ez az emberi jogokat legjobban fenyegető, divatos elmélete, manapság is. nem beszélve a pszichológia mint szakma, vagy a munkahelyi felmérések hitelességéről.
Az 1#-es és 2#-es válaszolónak igaza van!!!
Amúgy Kérdező nem, a válaszom nem! Én nem dicsekszem a fészbúkon, eleve nem is regisztráltam. Az iwiw megszüntének pedig különösen örülök, mert oda még regisztráltam, de nem használtam, és utáltam ha oda üzengetnek nekem ismerősök és be sem léptem, és már törölni magamat se akartam belépni, mert egyes személyek személyes sértésnek vették volna, úgyhogy örülök, hogy az végre megszűnik, nem lesz vele baj.
Az intelligens ismerőseim tudják a telefonszámomat, emailcímemet vagy a lakcímemet, megtalálnak, a többi meg kit érdekel... :)
És igen, sajnos média és a trendi HR-es cégek valóban sugallják, hogy aki nincs fenn, az gyanús. De nem egy HR-es cikk szólt már arról, hogy mennyire félrevezető tud lenni egy közösségi oldali profil... Azért persze mindenképp információadó, ezért nyalják végig, és örülnek ha találnak valamit a jelöltről...
+A többi válaszoló többségével is egyetértek! Magyarul ment a "lájk", hogy durván fogalmazzak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!