Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden ember dicsekszik...

Minden ember dicsekszik facebook-on? Ez a 21. század? Mire jó ez?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 22:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

sajnos szükségem van rá kapcsolattartás végett

illetve fész csoportok vannak az egyetemen és itt áramlanak a tételek infók

de rühellem

2014. jún. 12. 22:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Hát nekem is hasonló a bajom. Hiába mondtam ismiknek, h de ott a skype, vagy telefon...hisztiztek, h de fészen kommunikáljunk. Ez van, olykor a többség diktál. :D
2014. jún. 12. 23:05
 13/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező, teljesen egyet értek veled. A mostani legidegesítőbb dolog számomra, ha valaki végez a vizsgákkal, feltétlen közölni kell, hogy itt a nyár, és mellé kell rakni a bizonyítványt is, amire 50-en odaírják, hogy gratulálnak hozzá. Baromi idegesítő, amikor én meg itt rohadok a 200 fokban, és csak azért is vizsgára kell készülni, mert a tanárnak olyan kedve volt. Én is egy hete szereztem meg a szakmai nyelvvizsgát, de eszem ágában nem volt kiposztolni. Aki fontos, az úgyis tudja és megkérdezi... Nem értem miért tesz jót az ember közérzetének, hogy kirakjon valamit, azért hogy 100-an lájkolják. Ha nem ott osztanának meg minden egyetemi anyagot, és nem ott keresnének a külföldi barátaim, már rég letöröltem volna magam én is...
2014. jún. 12. 23:23
 14/28 A kérdező kommentje:

ezt ezért is találták ki

mert ha belegondoltok így mindenki idegesít mindenkit,tehát hosszú távon tuti káros a szervezetre, hiszen olyan miatt idegeskedünk akaratlanul is, amelyeken pl 5-6 éve (nem volt olyan régen) egyáltalán nem

és jöjjenek a szerelmi ügyek: féltékennyé tevés látványosan,ki kivel van kapcsolatban,csókos fényképek, évfordulók! ("már egy éve, hogy én a tiéd, vagyok, s te az enyém,örökkön-örökké"---->hányinger)

2014. jún. 12. 23:28
 15/28 anonim ***** válasza:
Na ezt az örökkn-örökké fene nagy szerelmi vallomásokat is hagyjuk...aztán, ha a többség tudná, h egyeseknél mi is van valójában a háttérben néznének nagyokat...ezért is írtam többek közt, h képmutatás az egész fész, de felesleges bosszankodni rajta. Kezdőlapomon kilőttem mindenkit, h ne lássam a megosztásaikat, az oldalaikat nem nézem külön, tehát igazából csak a messenger részt használom, így magamat se hergelem fel idiótaságokon.
2014. jún. 13. 00:06
 16/28 A kérdező kommentje:

"mi is van valójában a háttérben"

félrekefélés a köbön

2014. jún. 13. 00:09
 17/28 anonim ***** válasza:
Ja-ja. :D :P
2014. jún. 13. 00:14
 18/28 anonim ***** válasza:

ez egyértelműen arra utal, hogy a társadalom túlnyomó része önértékelési problémás álarcos bohóc.

viszont bizonyos vezetői rétegnek egyáltalán nem érdeke, hogy az emberiség kritikus gondolkodással bírjon, mert a gondolkodó embert nehéz irányítani.

igen, ez a 21. század.

megfigyelésem szerint ez egyre rosszabb lesz.

a pszichopata elmélet alapja valószínűleg abból származik, hogy "csak az rejteget, akinek van mit". ez az emberi jogokat legjobban fenyegető, divatos elmélete, manapság is. nem beszélve a pszichológia mint szakma, vagy a munkahelyi felmérések hitelességéről.

2014. jún. 13. 10:07
 19/28 anonim ***** válasza:
fészbúk nélkül is megbélyegeznek alaptalanul, szóval már megszoktam... :D
2014. jún. 13. 13:52
 20/28 anonim ***** válasza:

Az 1#-es és 2#-es válaszolónak igaza van!!!

Amúgy Kérdező nem, a válaszom nem! Én nem dicsekszem a fészbúkon, eleve nem is regisztráltam. Az iwiw megszüntének pedig különösen örülök, mert oda még regisztráltam, de nem használtam, és utáltam ha oda üzengetnek nekem ismerősök és be sem léptem, és már törölni magamat se akartam belépni, mert egyes személyek személyes sértésnek vették volna, úgyhogy örülök, hogy az végre megszűnik, nem lesz vele baj.

Az intelligens ismerőseim tudják a telefonszámomat, emailcímemet vagy a lakcímemet, megtalálnak, a többi meg kit érdekel... :)

És igen, sajnos média és a trendi HR-es cégek valóban sugallják, hogy aki nincs fenn, az gyanús. De nem egy HR-es cikk szólt már arról, hogy mennyire félrevezető tud lenni egy közösségi oldali profil... Azért persze mindenképp információadó, ezért nyalják végig, és örülnek ha találnak valamit a jelöltről...

+A többi válaszoló többségével is egyetértek! Magyarul ment a "lájk", hogy durván fogalmazzak! :)

2014. jún. 13. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!