Rea25 kérdése:
Miért van felnőtt korban?
Figyelt kérdés
a barátnőm már rég nem gyerek de amikor megérzi a vizes föld illatát nem bír magával ,olyan kényszert érez ,hogy muszáj ennie földet ...eddig még nem lett baja ,árthat ez neki??2014. jún. 11. 00:22
1/8 anonim válasza:
Javasolt lenne a rendszeresebb etetése. Esetleg tegyél vizes földet az alsógatyádba, ha akciózni akarsz. Nem tudom.
2/8 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy de a legjobb barátnőm és úgy tudom a nők általában nem hordanak alsógatyát...:)
2014. jún. 11. 00:30
3/8 anonim válasza:
Oh, bocsánat, automatikusan párkapcsolatra gondoltam. Egyébként, hogy komolyra fordítsam a szót, nyilván valami olyan ásványi anyag - tápanyag kombóra vágyik, ami a humuszban gazdag földben megtalálható. Nézz utána ez mi lehet, és vegyél szerezz neki valami alternatívát rá :)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudo m,de hallottam a Pica "betegségről" talán lehetnek ennek lelki okai?, fogalmam sincs ,és őt is "zavarja" de nem tud mit csinálni magával szegényemnek elég nehéz gyerek és fiatal kora volt (nem mintha most öreg lenne:) 26 éves ,nagyon sokmindent hordoz magában...
2014. jún. 11. 00:51
5/8 anonim válasza:
Pszichológus. Ez is csak egy kényszeresség, mint a körömrágás, csak kívülről furcsább.
6/8 anonim válasza:
Ez valami kényszeres pótcselekvés lesz, ezzel pszichológushoz kell fordulni, főleg, hogy ha még tudható is, hogy nem volt valami jó élete gyerekkorában.
Egyébként árthat neki a dolog, bárhol lehet a földben szerves, vagy szervetlen szennyezés is, ami betegséget okozhat.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) elolvastam a cikket is és megmutattam neki is... szegény nem tudom mit fog kezdeni ,amúgy szerintem is valami pótcselekvés lehet nála .nagyon sajnálom
2014. jún. 11. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!