Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még más is, aki 40 fokban...

Van még más is, aki 40 fokban is paplanban alszik? Ez normális?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi az oka, de a lepedő, vagy a huzat az nem jó, rendes paplan kell.

Alapból amúgy a paplanon van még egy takaró. Azt pl. 4-5 napja hagytam el, mert úgy érzem a legjobban magam este, csak az már nagyon meleg volt.

Nem tudom miért kell 2 takaró, vagy 40 fokban paplan, mert nem azért, mert fáznék, sőt inkább meg is sülök, viszont anélkül nem tudok aludni...

2014. jún. 10. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem paplannal, hanem dunyhával alszom, az kétszer olyan vastag kb. :D Mellette van egy vékonyabb takaró a lábamnál, ami vissza van hajtva, hogy ne lógjon ki. De pár napja azt csinálom, hogy csak átölelem a dunyhát, ha már mást nem tudok, így is könnyebben elalszom. :D 20/F
2014. jún. 11. 00:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Szintén paplanos vagyok (a plédet felőle már tavasszal elhagytam), mondjuk ha tényleg nagy a hőség és elég tartósan, akkor van, hogy plédre cserélem, amit annyira nem szeretek ugyan. Muszáj legalább részben betakarnom magam.

Egyszerűen ilyen berögződésem van :)

2014. jún. 11. 08:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Jaj de jó, azt hittem csak én vagyok így ezzel. :3

Én alapjáraton egy paplannal és két pléddel alszom. Idén rávettem magam, hogy a két plédet lecseréljem egy könnyebb, vastagabb lepedőhöz hasonló takaróval. Egyszerűen csak így kényelmes. Az nem zavar, ha éjszaka kitakarózom belőlük, akkor is kell a két takaró. :)

2014. jún. 11. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ajánlom minden takarómániásnak a klimatizált "lepedőt" Ezt a rendes lepedő alá kell tenni, lehűteni és direkt kell is rá takaró, hogy jó hűvösen tartsa az ágyat. Ilyen: [link]
2014. jún. 11. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
utolsó olyan nekem is van barnát se csinál
2014. jún. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!