Van még más is, aki 40 fokban is paplanban alszik? Ez normális?
Nem tudom mi az oka, de a lepedő, vagy a huzat az nem jó, rendes paplan kell.
Alapból amúgy a paplanon van még egy takaró. Azt pl. 4-5 napja hagytam el, mert úgy érzem a legjobban magam este, csak az már nagyon meleg volt.
Nem tudom miért kell 2 takaró, vagy 40 fokban paplan, mert nem azért, mert fáznék, sőt inkább meg is sülök, viszont anélkül nem tudok aludni...
Szintén paplanos vagyok (a plédet felőle már tavasszal elhagytam), mondjuk ha tényleg nagy a hőség és elég tartósan, akkor van, hogy plédre cserélem, amit annyira nem szeretek ugyan. Muszáj legalább részben betakarnom magam.
Egyszerűen ilyen berögződésem van :)
Jaj de jó, azt hittem csak én vagyok így ezzel. :3
Én alapjáraton egy paplannal és két pléddel alszom. Idén rávettem magam, hogy a két plédet lecseréljem egy könnyebb, vastagabb lepedőhöz hasonló takaróval. Egyszerűen csak így kényelmes. Az nem zavar, ha éjszaka kitakarózom belőlük, akkor is kell a két takaró. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!