Nem lenne ez fura ilyen fiatalon?
Egy ideje már nagyon szeretnék elmenni múzeumba, szét is néztem a fővárosi múzeumok között, és találtam 12 olyan múzeumot is ahol érdekelnének a kiállítások. Ráadásul nagyjából az összes helyre ingyen mehetnék egy hónapban egyszer, mert 26 éven aluli vagyok, és nemzeti ünnepeken mindenki ingyen mehet.
De nem fura ez huszonévesen? :D Így sem járok bulizni, általában az ilyen nyugisabb programok kötnek le (mozizás, vásárolgatás, kirándulás) és még benyögnék egy olyat a barátaimnak hogy menjünk el múzeumba... Nem szeretnék "kékharisnya" lenni, de úgy rám jött a művelődés iránti vágy egy ideje. Ez normális? Vagy inkább most kéne kiélnem magam a bulizással? (Bár mondjuk félek éjszaka az utcán... de attól is hogy öreg koromban hülyülök meg hogy nem táncoltam szét magam egy diszkó közepén lol )
Ti szerettek múzeumba járni? Pozitívumnak számít ha valakit érdekelnek az ilyen programok?
Öööööhm..nem fura..ettől csak érdekesebbnek tűnsz:D Engem is érdekelnek amúgy, nyitott vagyok mindenre( jó értelemben, és normális dolgokra bár kinek mi a normális):D
Menj nyugodtan..a buli rész meg..hát van egy arany középút, néha bulizol, ha nincs rá nagy igényed és kész..:D
Bár éna discot nem szeretem..inkább elmegyek addig romkocsma ilyen helyekre..koncert haverokkal stb.. azok jó bulik:D
Dehogy ciki, művelődj csak! Ha alapból a nyugisabb programokat szereted, akkor nem hiszem, hogy a barátaid közül bárki is meglepődne azon, hogy múzeumba szeretnél menni. Esetleg a múzeumok éjszakája programjára nézz rá, az elég nagy dobás szokott lenni, hogy a nyüzsgősebb embereknek is tetsszen. Ha teljes ingyenélés a cél, akkor menj kiállításmegnyitókra, néha még pogit és innivalót is kapsz ;) Egyébként a múzeumjárás szerintem teljesen jól megfér a bulizással, csak színesebbé teszi az érdeklődési körödet.
Egyébként ne nézzétek hülyének a kérdezőt, felénk alig lehet fiatalokat látni a múzeumban, pláne az egyetemista korosztályt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!