Ez tényleg ennyire fura? 14/L
Először is tisztázzuk, hogy tudom azt, hogy a tizenévesek többsége hiszi magáról azt, hogy különleges, eltérő, furcsa, nem tud beilleszkedni stb.
Én nem hiszem magam ilyennek, hanem ismerőseim mondták, hogy furcsa vagyok.
Azt furcsálják, hogy én kiskorom óta nagyon szeretem a színeket, a szivárványt, és ezért régi 'mániám', hogy a könyveimet a polcomon színsorrendbe rendeztem.
Aztán szoktam figyelni az autók rendszámait. Megjegyzem, hogy melyik a 'legkorábbi' rendszám (ugye ami ábécé sorrendben a legelső, amit eddig láttam), illetve a legkésőbbi (értelem szerűen a legutolsó betűrendben, amit láttam)
Aztán néha ha eszek, szoktam számolni, hogy hányat rágok, vagy vaamiből mennyit ettem. Pl pörköltöt eszek, és számolom a húsdarabokat. Nem azért mert ennyire odafigyelnék az étkezésre, csupán a magam lefoglalására.
Vagy meg szoktam számolni dolgokat. Akármit, amivel aznap találkozom. Kocsikat (hány pirosat, fehéret stb látok) Embereket (hány emberen láttam ilyen-olyan ruhát) stb. Ezt mind unaloműzésre használom.
Szerintetek ez ennyire bizarr lenne? Mármint szerintem csak túllihegik ezt az egészet az osztálytársaim, nem? 14/L
Figyelj én is ugyanezeket csinálom. "nyugi" nem vagy különleges ebben , másban lehet amire még nem jöttél rá .
14/L
Akkor nem vagyok hülye, megnyugodtam.
GVivi kocsikkal én is szoktam versenyezni :D
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!