Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Strandon ilyen emberként?

Strandon ilyen emberként?

Figyelt kérdés

Mennyire visszataszító, ha egy kövér(85kg) ember strandra megy?

Én már pólóban is rosszul érzem magam, és szorongok emberek közt. Nagyon régóta nem élveztem a strand örömeit, és ezt nem tudom leküzdeni sajnos.

Mit gondoltok egy kövér emberről, ha félmeztelen a strandon van? 17/f

2014. jún. 9. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond,csak ne ugorj "bombát" :D
2014. jún. 9. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenestre ne egy kisméretű alsógatyaszerű úszónadrágot vegyél fel, a rövidnadrágos fazon jobban palástolja a pocakot.
2014. jún. 9. 17:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Fogytam már 25 kg-ot. Azért, mert meg akartam felelni egy lánynak, hogy barátja lehessek és sok más dolgot is tettem érte, míg azt nem mondta, hogy nem elég neki. És most nincs motivációm, illetve félek, hogy meglátnak futni. Ettől függetlenül dolgozom rajta. :)
2014. jún. 9. 17:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 176 vagyok és amikor úszni jártam (kötelező az egyetemen), akkor 94 kiló körül mozogtam. Érdekelt valakit is, hogy hogyan nézek ki? Nem, senkit. Úgyhogy ne foglalkozz vele csak menj és érezd jól magad...

(A vicc az, hogy ráadásul szőrös is vagyok nagyon, úgyhogy, hahaha :D )

2014. jún. 9. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan strandolj csak kérdező,semmi okod a szorongásra.Nálad nagyobb darab emberek is strandolnak,ez nincs súlyhoz kötve!
2014. jún. 10. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!