Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy 16 éve élek és...

Normális hogy 16 éve élek és még eddig egyszer sem voltam strandon?

Figyelt kérdés
Se külföldön sehol...
2014. máj. 30. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem normális. Miért nem voltál?
2014. máj. 30. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hiányzik, akkor miért ne lehetne normális? Nemcsak strandon érezheti jól magát az ember...
2014. máj. 30. 23:16
 3/11 A kérdező kommentje:
nem tudom igazából egyszer nem voltunk még csak apukám ment ki horváth országba és egyátalán nem hilyányolom meg pénzügyileg sem vagyunk jól...
2014. máj. 30. 23:54
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Édesapám 71 éves és soha nem járt külföldön.

Apám az egy a sok millió ember közül akik nem voltak külföldön vagy strandon. Szóval normális.

2014. máj. 31. 00:11
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
mondjuk, ha a Balaton partján laksz, akkor nem normális:)
2014. máj. 31. 00:26
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

15 éves koromig rendszeresen jártam. Nagyon jó bőröm van, így sose égtem le. Mindenki más kente magára a krémeket, én csak a vízben voltam bent és ennyi elég volt. Viszont 15 éves koromban leégtem, de valami nagyon keményen a Balatonnál. 2 Napig azt hittem megörülök.

Na azóta én se voltam strandon ennek 18 éve.

Sőt nyáron is hosszú ujjú ingben járok. Persze mindenki hülyének néz. De az emberek nem veszik azt észre, ha strandra mennek 50 faktoros krémmel kenik magukat, az utcán meg csak atlétában szaladgálnak védelem nélkül.

2014. máj. 31. 00:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Most őszintén, te nem inkább tengerpartot akartál írni?

A strand tudod, mit jelent?

Nem vagy kicsit fogalomzavarban?

2014. máj. 31. 08:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok és nem voltam, mondjuk engem nem is érdekel.
2014. máj. 31. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Ebbe a csóró orszàgban ez 'normális' (sajnos)

Kölyök koromban én is nagyon ritkán strandoltam, nincs messzi tölünk a Balcsi, de volt olyan hogy 5 évig nem voltam el.

Most már van munkahelyem/autóm, most pótolom be ami gyerek koromba ki maradt. Ám külföldön én sem voltam.

Fel a fejjel, ha elhelyezkedsz vagy diák melózol, akkor egy nap alat össze keresel egy strandolásra valót.

23f

2014. máj. 31. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Keszthelyi vagyok és nem voltam még a Balatonban... Mért nem? Mert nem hiányzott sose, nyári melegben inkább itthon medencében, tiszta vízben.
2014. jún. 1. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!