Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek gyakorin az...

Miért ilyenek gyakorin az emberek?

Figyelt kérdés

sziasztok. nem reg csinaltam gyakorit, csak megnezni mi is ez.

es mindjart kitorlom, mert az emberek olyan bunkon, flegman valaszolnak mindenre, csak leszoljak a masikat. Egy normalis kerdesre is ugy valaszolnak, mintha az illeto egy hulye *** lenne es csak a valaszado lenne a jo. Ti hogy latjatok?

2014. jún. 7. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen választ csak az kap, aki meg is érdemli, csak ok nélkül nem bunkóznak az emberek (többség semmiképp, csak az alacsony százalékosak, de rájuk nem kell feltétlenül hallgatni, nekik általában ez a szórakozás).
2014. jún. 7. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert sokan a frusztrációikat jönnek ide kiélni.

Akik nem úgy gondolkodnak, ahogyan ők, azok csak idióták, ostobák lehetnek. Mert félnek attól, ami más, mint ők.

Mert alapvetően gyávák, és itt kiélhetik magukat a másik ócsárlásával, pocskondiázásával.

Mert paranoiásak, pszichés betegek.

De ne csüggedj, vannak itt néhányan, akik tényleg szeretnek segíteni másokon, és nem trollkodni meg másokat bántani jönnek ide.

2014. jún. 7. 16:53
 3/7 Marika827 ***** válasza:
Szia! Én sem olyan rég vagyok itt,de semmi roszz tapasztalatom nincs,alapjában véve okosan válaszolnak,néha egy-egy vicces beszolás inkább nevettet,mint dühít,sőt jómagam is néha probálom pozitiv szemszögből megközelittetni a kérdezővel a problémát.Az elvétve alpári stilusban beszologató egyénekkel meg nem kell foglalkozni :) Mindenki csak abból tud adni a másiknak,amivel rendelkezik ,ezt ne feledd :))
2014. jún. 7. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még semmilyen problémám itt, eddig mindenre normálisan válaszoltak, amit kérdeztem. Volt, hogy valami kellett a tanuláshoz, azt leírták nekem, ami jó sok időt megspórolt nekem. Úgyhogy eddig csak segítőkész emberekkel találkoztam.:)
2014. jún. 7. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Én pl.: nem fogok minden jöttment idiótának jópofizni.

Vannak olyan emberek, akiknek már a fogalmazása, az írási stílusa, a megnyilvánulása olyan szinten felnyomja bennem a pumpát, hogy már idegből válaszolok.

Én is úgy vettem észre, hogy mindenki olyan stílusban kap választ, ahogy megérdemli.

Kivéve ha valami kompromittáló kérdést tesznek fel.

Pl.: Egy nem vallásos ha jót akar, nem megy be a vallási részlegbe. Ha valaki egyéni véleményt visz bele a kérdésbe, azt úgyis megfogják támadni.

2014. jún. 7. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
De hat ha valakit zavar a kerdezo irasstilusa, ne valaszoljon ra, ennyi...
2014. jún. 7. 21:09
 7/7 anonim válasza:
en ugyanigy latom
2014. jún. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!