Miért ilyenek gyakorin az emberek?
sziasztok. nem reg csinaltam gyakorit, csak megnezni mi is ez.
es mindjart kitorlom, mert az emberek olyan bunkon, flegman valaszolnak mindenre, csak leszoljak a masikat. Egy normalis kerdesre is ugy valaszolnak, mintha az illeto egy hulye *** lenne es csak a valaszado lenne a jo. Ti hogy latjatok?
Mert sokan a frusztrációikat jönnek ide kiélni.
Akik nem úgy gondolkodnak, ahogyan ők, azok csak idióták, ostobák lehetnek. Mert félnek attól, ami más, mint ők.
Mert alapvetően gyávák, és itt kiélhetik magukat a másik ócsárlásával, pocskondiázásával.
Mert paranoiásak, pszichés betegek.
De ne csüggedj, vannak itt néhányan, akik tényleg szeretnek segíteni másokon, és nem trollkodni meg másokat bántani jönnek ide.
Én pl.: nem fogok minden jöttment idiótának jópofizni.
Vannak olyan emberek, akiknek már a fogalmazása, az írási stílusa, a megnyilvánulása olyan szinten felnyomja bennem a pumpát, hogy már idegből válaszolok.
Én is úgy vettem észre, hogy mindenki olyan stílusban kap választ, ahogy megérdemli.
Kivéve ha valami kompromittáló kérdést tesznek fel.
Pl.: Egy nem vallásos ha jót akar, nem megy be a vallási részlegbe. Ha valaki egyéni véleményt visz bele a kérdésbe, azt úgyis megfogják támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!