Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin az emberek hány százalékának nem volt még barátnője, pasija?
Figyelt kérdés
Gyakorin ki a legidősebb szűz(srác-csaj)?2014. febr. 16. 23:48
1/13 anonim válasza:
Annyira nem érzem a valóságtól elrugaszkodott gondolatnak azt, hogy legalább az 50%-ának nem volt még -legalábbis ebben a kategóriában.
Igazából semmi bajom nincs az emberrel, de azért megemlíteném, hogy helike 13 29 évesen talán joggal pályázhatna a legidősebb szűz címre.
3/13 anonim válasza:
Volt már 40+ -os szűznek is kérdése.
4/13 anonim válasza:
Honnantól számít, vagy honnantól érted a "csaj" dolgot?
15/f még szűz... :) ;)
5/13 anonim válasza:
Pasim nem volt, de nem is lesz. :D
6/13 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy 13 betöltött életévvel nem fogom elvinni a megtisztelô címet.
7/13 anonim válasza:
Húzz bele, mert Gabika lassan utolér xD
Ebből a játékból én is kiestem :D
8/13 anonim válasza:
Nekem még nem volt pasim, de nem is szeretnék. 31/F
9/13 Marc Bolan válasza:
Erre nincs pontos válasz...
10/13 anonim válasza:
Nekem volt már három barátnőm és nem is vagyok szűz. Viszont fontosnak tartom elmondani, hogy a szűzesség elvesztése nem egyenlő azzal, hogy utána puncitengerben fog az illető fürdeni. Magyarul, ugyanolyan szar érzés most a bőrömben lenni, mintha szűz lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!