Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tartsa mindenki a...

Miért tartsa mindenki a markát? Még a saját testvérem is? Pénzéhes emberek?

Figyelt kérdés
Szóval van 2 nővérem akik elégé leszartak, főleg mikor depressziós voltam csak baxtatak hogy sajnáltatom magam, nem is érdekelte őket a mondandóm most meg hozzájutotam egy jó összeghez(szerencsejátékon) Egyből igy tesó úgy tesó meg hogy adhatnák belőle meg ilyenek, de nem csak ők ilyenek most hirtelen minden haver jön hozzám hogy mi újság meg ilyenek, ex barátnőm is rám írogat facebook-on hogy megbánta hogy megcsalt. A pénz enyire megmozgat mindenkit? Anyira elegem van hogy mikor nekem szükségem volt támogatásra senki se volt itt, most meg a pénz miatt hirtelen mindenki pióca lett. Mit csináljak?

2014. jún. 7. 11:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értem
2014. jún. 8. 11:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Bár nem tisztelem a szerencsejátékosokat, elmondom a véleményem

Ha a helyedben lennék, adnék a családomnak, hiszen ki tudja mit hoz a jövő, lehet szükséged lesz egy kis támogatásra, és ha a nővérednek van szíve akkor támogatni fog téged.:)

De fontos: előtte szögezd le világosan, hogy észrevetted hogy amint pénzed lett visszajött hozzád "kunyizni".

És mondd meg neki hogy változtasson a hozzá(d) állásán!;)

2014. aug. 14. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!