Miért tartsa mindenki a markát? Még a saját testvérem is? Pénzéhes emberek?
Még csak 21 vagyok, igen nem szeretném hülyeségre költeni! Én csak olyan embereket akarok magam köré akik a pénz nélkül is szeretetnek/kedvelnek. pár ezret lehet adók azért nővéremnek 100E/fejenként hogy lássák nem szaróm le őket.
Lehet szeretnék kimenni nyaralni az USA-ban! Már régóta vágyam oda kijutni!
Szerintem iratkozz be egy középiskolai képzésre, és tedd le az érettségit, mert az, ahogyan írsz, katasztrófa.
Utána végezz el vmi pü-i képzést, ha tényleg jelentős osszegrol van szó, mert anélkül 1 éven belül újra csóró leszel.
Ja és a gazdaság nem a pénznél kezdődik, az csak kiegészítő. A gazdagság a tudással, tanulással, belső értékekkel kezdődik, ha nincsenek meg az alapok, akkor nagyon hamar újra csóró leszel.
Az alapok meg vannak bőven,gyorsan írtam mert ideges voltam.
Amúgy meg van az érettségim szóval nem tudom miért kell lenézni,plusz lenézően válaszolni. Megkérdezhetem ön mivel foglalkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!