Mai világban mennyire számít egy lány szemében menőnek, ha egy fiú okos/művelt és mellé csendes/zárkózott?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 15:04
11/14 anonim válasza:
Nagyon vonzana(psszt,apunak erről egy szót se!Xd)és ha hozzá tud védelmező is lenni,akkor nyert ügye van nálam!Egyébként én is ilyesmi vagyok,de én kezdek idővel megnyílni az emberek fölé.
12/14 anonim válasza:
Elsőrangú szempont az okosság/műveltség, introvertáltság pedig (általában) vele jár. Szóval "legmenőbb"
De ez a "mai világban" szöveg... mintha más lett volna a helyzet 50, 100, 500 évvel ezelőtt...
13/14 A kérdező kommentje:
12# A "mai világban" jelzőt azért raktam oda, mert úgy érzem, a jelenben még kevésbé számítanak az említett jelzők egy ember szemében úgy átlagban, mint az előző generáció idejében.
2014. jún. 8. 09:59
14/14 anonim válasza:
Az én saját véleményem az, hogy ha egy pasi intelligens és mellé még csendes is akkor gondolom "csak ritkán szólal meg de akkor nagyon" szitu áll elő..hát a zárkózottságról csak annyi hogy ez nem inkább a lány szemében lehet zavaró hanem úgy az egész világban probléma lehet, főleg a pasinak..pl nehezebb boldogulás munkában ilyenek..én ezt nem tenném összefüggésbe egy párkapcsolattal, haenm ez úgy mindenre kihat..szóval jobb ha kicsit nyitottabb az ember..én, mint lány értékelem ha egy pasi okos, ha van mellé humora is..legyen csendes..de próbáljon nyitott lenni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!