Miről beszélgessek a padtársammal? (14 éves fiú vagyok, és egy 14 éves lány a padtársam)
hát néha hozzám szól, értelemszerűen válaszolok is neki, de például, ha azt mondja, hogy
"na, mondj valamit"... ilyenkor nincs ötletem XD
2#vagyok
Ja, ismerős. Az én padtársam egy régebbi barátnőm, akit jól ismerek, de van amikor mellette sem ered meg a szám. Főleg, ha fáradt vagyok és szinte levegőt venni is lusta vagyok nemhogy megszólalni.:) Egész jól megvagyok magamban, de ez azért nem a teljes igazság. Én is szeretek beszélgetni, hülyéskedni, de úgymond idegen közegben nem megy. Kellemetlenül érzem magam. A padtársam ilyenkor mindig mondja, hogy meg se szólalok, meg mondjak már valamit, csak itt ülök csendben, élek-e még. Van, hogy mások is ilyenekkel "piszkálnak". Én ilyenkor nem tudok mit mondani, mosolygok és tovább hallgatok.:) Erre speciel nem tudok ötletet adni, de én úgy próbálkozom, hogy ha kérdez valamit válaszolok és felhozok egy témát vagy én is érdeklődöm felőle. Az esetek többségében be szokott jönni. és kicsit "beszélgetünk". Később pedig majd csak jobban megismeritek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!