Akkora elvárások ezek egy lánytól?
Nagyon szívesen írnám, hogy én pont ilyen vagyok, de sajnos csak 80-85%-ban igaz rám a leírásod.
Ezek nem nagy elvárások, sőt! Viszont szerintem azért nem találsz ilyen lányt, mert tényleg nem nagyon fordulnak meg bulikban. (Legalább is ha magamból indulok ki) Már csak azért sem, mert nem hiszem, hogy Tiestot szívesen hallgatna egész este mikor mondjuk a kedvenc együttese a SOAD.
Azért szeretném megemlíteni, hogy tök jó, hogy neked nem csak a külső dominál a párválasztásnál.
Vannak azért olyan helyek is, ahol kifejezetten csak rockot játszanak, bár nem biztos, hogy az ottani lányok a többi feltételednek is megfelelnek.
Hány éves vagy amúgy? Úgy kicsit könnyebb lenne tanácsot adni, ha tudjuk, mik a lehetőségeid.
Nem "cink", hogy nem jársz ilyen helyekre. Az, hogy ez a zenekar a kedvenced, azt meg tudom érteni :)
Viszont tényleg nagy segítség lenne tanácsadás szempontjából ha elárulnád a korod.
Nyáron mindenképp tervezek.
Köszönöm a válaszokat!
ha csak te viszed a beszélgetést és a csaj nem kérdez vissza,nem mesél ő is az nem személyiségtípus hiba,hanem alacsony érdeklődési szint irányodban a részéről.
amiket meg felvázolsz az már előrehaladottabb ismeretségben teljesen alap az összes lánnyal.
az,hogy te meg akarod kerülni az ismerkedős,bizalom építős részt,alapjaiban elhibázott gondolatmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!