Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek nagyon udvariatlan...

Szerintetek nagyon udvariatlan kérés egy lánytól hogy elösször ő jöjjön a fiúhuloz?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 02:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Helyzettől függ.
2014. jan. 5. 02:21
 2/5 anonim ***** válasza:

ha fel van építve rendesen a csaj érdeklődése,akkor nem probléma.

ha nincsen felépítve,akkor meg ostoba játszma.

de alapból,hogy jön a csajozáshoz az udvariasság?

2014. jan. 5. 02:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jön jön, ha nem nem.

Bár kérdés miről is van szó, távolság miatt esetleg?

Én mondjuk úgy vagyok, legjobb ha mindkét fél "megy" és akkor egyenlőek a feltételek, sőt az néha kifejezetten zavaró, mikor valamelyik fél kimondja ő nem utazik, stb. De mondjuk olyan szempontból lehet értelme, hogy az egyik fél hazai terepen lesz, és úgy jobb programot tud szervezni.

Ilyen szempontból lehet jogos kérés, hogy mondjuk hozzám jöjjön fel a lány Pestre hétvégére, és ne én utazzak le Mucsaröcsögére.

2014. jan. 5. 03:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt hogy,a lánytól kértem,mert ritkán tudunk találkozni,és máshol nem lehetnénk kettesben.

De hogyha nincs távolság,meg időhiány probléma,akkor inkább a fiú menjen először hozzá.

2014. jan. 5. 03:16
 5/5 anonim ***** válasza:
de hogyha csak simán egy ablakpucolás a téma,akkor egyértelmű,hogy nem viszed el az üvegeket ,a csaj falujába,jöjjön ide és itt csinálja meg ,:))
2014. jan. 5. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!