Mit várjak egy ilyen lánytól?
Sziasztok
15 éves fiú vagyok,elsős gimnazista. Az osztályunkban van egy gyönyörű lány,ráadásul jó fej,aranyos kedves mindenkivel.Már most a fél osztály bele van zúgva..
De viszont elég "érdekes" múltja van
14 évesen megerőszakolták,rossz társaságba keveredett,drogozott..De nem szokott rá,és már rendesen tanul
Szerintetek mit lehet várni egy ilyen lánytól?
Tudom:( Ettől félek
Ismerem régebbről is,onnan tudom ezeket a dolgokat
Depressziós volt,vagdosta magát,többször próbált öngyilkos lenni
Szerintetek van rá esély hogy megváltozott? Vagy hogy fel tudja dolgozni a dolgokat?
Sokszor volt mélyponton,a családja is széthullott...Az apjáról már ne is beszéljünk
De most anyukájával meg annak az élettársával lakik,és külsőleg rendebe jött az élete
Nagyon tetszik ez a lány..és szeretnék neki segíteni hogy rendbe jöjjön lelkileg
Múltkor azért szakítottak a barátjával mert a pasi bedrogozva megverte..Gondolhatjátok
Elég kis városban élünk,szóval itt gyorsan terjednek a hírek
Próbáld meg, mindenki megváltozhat...!!! Jó esély van rá.
Mondjuk engem nem eröszakoltak meg, de átéltem egy s mást, ami nem a legszebb emlékeim közt szerepel. Enyhén szólva. A vagdosást szintén ismerem, évekig csináltam. Öngyilkossági kísérleteim is voltak.
És voilá, teljesen helyre jöttem, a sebeimet leszámítva senki meg nem mondaná rólam, hogy mi volt velem. Az ember változik, és aki egyszer átélt valami rosszat, az próbál pozitív irányba. Segíts neki. :)
14/L
Első vagyok. Szerintem, ha érett vagy a feladatra, akkor összejöhetsz vele, ha hajlandó vagy vele foglalkozni! Ha lennél a támasza, és ténylegesen odaadó, és türelmes srác vagy! (Így elég jó kapcsolatotok is lehet!)
Nem utolsó sorban talán nem egy lelki roncs a lány.:)
Szia :)
Ajánlom h jöjjetek össze...de ne csak kihasználd, hanem szeresd is. Ha ő is szeret téged akkor tökéletes eggyensúlyban élhettek együtt...=) csak óvatosabban mint más nőkkel...addig amíg veled van, legalább nem gondol ezekre, és vigyázz rá
SOk sikert!! :) =( saját tapasztalat, a történet ugyanez..majdnem..:D és 3 éve vele vagyk) hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!