Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy sehol sem,...

Miért van az, hogy sehol sem, egy fiú sem mer egy lányt sem megszólítani?

Figyelt kérdés
Én tudom, hogy van a sok csalódás meg elutasítás. Stb. de ez által esély sem adnak olyannak aki nem utasítaná el, mert nem minden lány ugyanolyan, ahogyan nem minden fiu (sem) ugyanolyan.
2014. jún. 2. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"esély sem adnak olyannak aki nem utasítaná el2

Meg kizárják az elutasítás 80%os esélyét is. Így boldog mindenki.

2014. jún. 2. 21:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezért gondolnám, hogy a fiúk is merjenek többet és a lányok is..csak ez nem olyan könnyű egyik félnek sem, de abban igazat adok hogy a lányok olykor túl durván utasítják el a fiúkat, de nagyon ritkán a fiúk sem a legkedvesebbek és azért egy fiú jobban bírja valamivel az érzelmi csalódást..bár ez lehet hogy egyénfüggő..és néha érzékenyebb egy fiú mint egy lány..
2014. jún. 2. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudod az van, hogy megváltozott a társadalom. Megváltozott az értékrend, vele együtt megváltoztak a fiatalok. Néhányan, akik annyira büszkék, csak nincs mire, leszólják azokat, akiknek lehetne valamire, és így szépen mindenki marad a maga kis biztonsági zónájában, nem kockáztat.
2014. jún. 2. 22:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem:/ kár hogy így van..
2014. jún. 2. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!