Miért van az, hogy sehol sem, egy fiú sem mer egy lányt sem megszólítani?
Figyelt kérdés
Én tudom, hogy van a sok csalódás meg elutasítás. Stb. de ez által esély sem adnak olyannak aki nem utasítaná el, mert nem minden lány ugyanolyan, ahogyan nem minden fiu (sem) ugyanolyan.2014. jún. 2. 18:49
11/14 anonim válasza:
"esély sem adnak olyannak aki nem utasítaná el2
Meg kizárják az elutasítás 80%os esélyét is. Így boldog mindenki.
12/14 A kérdező kommentje:
Ezért gondolnám, hogy a fiúk is merjenek többet és a lányok is..csak ez nem olyan könnyű egyik félnek sem, de abban igazat adok hogy a lányok olykor túl durván utasítják el a fiúkat, de nagyon ritkán a fiúk sem a legkedvesebbek és azért egy fiú jobban bírja valamivel az érzelmi csalódást..bár ez lehet hogy egyénfüggő..és néha érzékenyebb egy fiú mint egy lány..
2014. jún. 2. 21:43
13/14 anonim válasza:
Tudod az van, hogy megváltozott a társadalom. Megváltozott az értékrend, vele együtt megváltoztak a fiatalok. Néhányan, akik annyira büszkék, csak nincs mire, leszólják azokat, akiknek lehetne valamire, és így szépen mindenki marad a maga kis biztonsági zónájában, nem kockáztat.
14/14 A kérdező kommentje:
Értem:/ kár hogy így van..
2014. jún. 2. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!