Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet az utcán egy látszólag ráérős, zenét hallagató lányt megszólítani?
Nincs veszíteni valód. Meg nyerni valód sincsen :DD
Szóval szólítsd meg nyugodtan.
14:07-es vagyok. Ha az utcán megszólítanak, azzal csak az a baj, hogy általában akkor szokott ilyen történni, ha pénzt, cigit kérnek, vagy valami pénzkicsalós, lejmolós dologról van szó. Lehet az illető jól öltözött is, a vége általában mindig a pénztárca nyitogatása felé irányul. Ebből kiindulva, nagyon nehezen hinném el, hogy az illetőnek nem ilyen szándékai vannak. Vagy ha látnám, hogy nem a pénz vagy a telefonom érdekli, hanem én, akkor arra gondolnék, hogy valami nyomulós, perverz alak, aki ezzel próbál kalandot keresni, vagy csak szórakozik és a haverjai ott röhögnek a sarkon.
Nekem ezek jutnának egyből az eszembe, hogy nem akarsz jót. Sajnos az őszinte közeledést nem biztos, hogy kiszúrnám, megijednék, tartanék tőled. Főleg ha határozott lenne a fellépésed.
Szerintem ha valakit az utcán így akarsz megszólítani, ne leplezd a zavarod, sőtt nem is baj ha "bénán közeledsz" mert ez inkább vall őszinte érzelmeket, nem pedig előre betervezett és begyakorolt színjátékot. Érted amúgy? Tehát a lényeg, hogy légy őszinte és ha zavarba sjössz, az még jól is jön- szerintem így nem utasítanék el valakit rögtön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!