Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy sehol sem,...

Miért van az, hogy sehol sem, egy fiú sem mer egy lányt sem megszólítani?

Figyelt kérdés
Én tudom, hogy van a sok csalódás meg elutasítás. Stb. de ez által esély sem adnak olyannak aki nem utasítaná el, mert nem minden lány ugyanolyan, ahogyan nem minden fiu (sem) ugyanolyan.
2014. jún. 2. 18:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tényleg kevesebb van, de szerintem még nem olyan vészes a helyzet.
2014. jún. 2. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Hallottál már az önbizalomhiányról? Ebben nincs logika, én például jobbnak tartom magam az átlagnál, mégsem bízok magamban.
2014. jún. 2. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Én azért, mert rengetegszer megaláztak már életemben, és az eddigi próbálkozásaim is kudarcot vallottak, még barátkozásból is. 17/f
2014. jún. 2. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

semmi köze nincs az önbizalomhiányhoz

egyszerűen arról van szó, hogy a nők olyan mértékben elutasító, és bunkó módon képesek reagálni egy normális közeledésre is, hogy ember legyen a talpán, akinek hiányzik ez

mondok egy példát

nyár van, 40 fok, csiripelnek a kukásautók, minden fantasztikus, embernek viszonylag remek a hangulata, és akkor lát egy szimpatikus nőt, és mond neki valami kedveset, amire egy bamba tekintet kíséretében jön egy közepesen rikácsoló hang, hogy "van barátóóóm, bóóóóócs, szilyaaaaaaaa :((((((((((( pffffffffffff"

kinek hiányzik ez? nem véletlen túrja a netet hárommilliárd ember

2014. jún. 2. 19:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze, hallottam már..nyilván ilyen is van..de mindenki? Én nem szeretnék kezdeményezni..
2014. jún. 2. 19:08
 6/14 A kérdező kommentje:
nem mindenki paraszt..
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Kérdésre kérdés, és a nők miért képtelenek lépni a XXI. században, mikor állandóan az egyenjogúságért rinyálnak? És én meg merek szólítani lányokat. 24 évembe tellett mire rájöttem, hogy nagyon kevés olyan nő van, akinek érdemes adni a véleményére. Tehát nem veszthetek semmit.
 8/14 A kérdező kommentje:
mert valaki utálja ha a nő kezdeményez..most honnan tudjam hogy kis szereti és ki nem
2014. jún. 2. 19:13
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

"mert valaki utálja ha a nő kezdeményez.."

Ez azért elég ritka. És én honnan fogom tudni, hogy nem fogsz elküldeni melegebb éghajlatra, vagy sem? Érted ugye a problémát? :-D

2014. jún. 2. 19:15
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Lassan 18 vagyok és még nem volt barátnőm. Igen, önbizalom hiányos vagyok. Az van bennem, hogy nem vagyok elég jó a lányoknak, pedig nem vagyok csúnya, jó tanuló, mások elmondása alapján vicces stb. Viszont én is alig beszélek lányokkal. Pont nemrég volt egy lány. Minden szép és jó volt, ő is úgy viselkedett, mintha akarna valamit, aztán csattantam. Ő csak barátként tekintett rám. Ilyenkor mindig összetörök és egykét hétig alig van életkedvem + nagyon tud fájni. Többek közt ezért is nyitok egyre kevésbé mert nem akarok újra szenvedni.
2014. jún. 2. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!