Minden Wizz Air férfi légiutaskisérő meleg?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert olyan jóképüek, jólenne megismerkedni valamelyikkel! :(2014. jún. 1. 13:53
1/9 A kérdező kommentje:
+ : Azért gondolom,hogy melegek, mert olyan mintha rúzsos lenne a szàjuk ( egy-kettőnek ), meg ahogy beszélnek az elöttem àlló férfiakkal! Ilyen flörtölös hangon! ( Tisztelet a kivételnek ) !
2014. jún. 1. 14:07
2/9 anonim válasza:
És azért gondolod őket melegnek mert jóképűek, vagy azért mert nem úgy néznek rád mint álmaik nőjére?
3/9 anonim válasza:
Értem. Lehet ám h azért rúzsos a szájuk mert más utasok is jóképűnek látják őket és félrevonulnak velük smacizni. :)
4/9 anonim válasza:
Én tapasztalataim szerint csak meleg férfiakat láttam még utaskísérőként. Hozzáteszem, hogy nem repülök gyakran.
5/9 anonim válasza:
Az a dolguk, hogy így nézzenek ki, és mindenkivel így viselkedjenek.
Volt férfi légiutaskísérő ismerősöm (Igaz, nem a Wizz Air-nél), és garantáltan heteroszexuális volt. Tőle is elvárták, hogy "flörtölős" hangnemben beszéljen korra és nemre függetlenül, de ez a munkáján kívül nem jelentett semmit számára.
6/9 anonim válasza:
Az valami szuperképesség, hogy valakiről ránézésre megmondod, hogy meleg-e vagy sem? Egyébként is erősen kétlem, hogy munka közben ismerked(het)nének az utasokkal.
7/9 anonim válasza:
Mint Wizz légiutaskísérő mondom, hogy nem, nem mindenki meleg (kb. 60% igen, 40% nem). :)
8/9 anonim válasza:
én eddig 3 meleg légiutaskisérővel találkoztam, csak a Wizz járatain
9/9 anonim válasza:
Wizz, Gábor nevű, kb. 180 cm magas, vékony, fekete hajú. Kedves :)
Bp.-Milánó járaton utaztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!