Bunkóság vagy nem?
Figyelt kérdés
Mennyire köcsögség az ha az exem haverjával ismerkedünk találkozgatunk? 4 honapja szakitottunk exemmel tul vagyunk egymáson és most egyik haverjával alakul köztünk valami. az exemmel beszélőviszonyban vagyok .viszont nem merjük neki megmondani h mi van mert félünk a rekaciójától? Persze előbb utóbb muszáj lesz.Mit tegyünk?2014. máj. 31. 18:46
1/6 anonim válasza:
Köcsögségnek köcsögség, de úgy fer, ha vállaljátok, és elé állva, akkor is közlitek vele.
2/6 anonim válasza:
Ja, és nem a reakciójától féltek, hanem a szemétségeteket féltek felvállalni, mert tudjátok jól, hogy nem helyes, amit tesztek. Főleg a haver/barát részéről nem az, de a te részedről se, mert van ám millió egy más vki is, akivel kezdhettél volna.
3/6 anonim válasza:
Nem éppen szerencsés ez a kapcsolat,hidd el,hogy ez sajnos még visszafog ütni.Vagy te vágsz oda a partnerednek,vagy ő vág előbb-utóbb oda olyan dolgot,hogy "ja,ezért szakítottatok...",meg hogy "ja,jobban tette,hogy ott hagyott"...
4/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt lehagytam h az exem kavart pár honapja az egyik legjobb barátnőmmel meg ki tudja mit csináltak. szóval akiket kérdeztem mondták h elvileg egy szava se lehetne exemnek
2014. máj. 31. 19:41
5/6 anonim válasza:
Aha, szóval így vágsz vissza? Grat. Nem az a lényeg, h lehet-e szava?! Egyébként...amúgy se, ha semmit se tett volna nem lehetne egy szava, de attól még nem fer, nem helyes a részedről. És ne neked miért kell se süllyedni erre a szintre? Ezek a lényeges dolgok, első hszes voltam...nem tudom, h érted-e?!
6/6 anonim válasza:
Ezek után még hagy kérdezzem már meg, h a havernak, akivel kavarnál annak van bnője legalább? Hogy hagy fájjon annak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!