30-as,40-es nőket mennyire befolyásolja?
Itt már ez kevés, fontosabb, h biztos egzisztenciád legyen, mert nem az az álmuk, h a pasit is nekik kelljen eltartani.
Ha viszont csak szex akkor viszont számít.
Nézd, vannak a topless nők, akik csak vállalkozókkal meg nagymenőkkel állnak szóba, és vannak akik beérik egy mezei munkással. Kvázi lehetsz Te kevésbé jóképű is, mondjuk ferde fogakkal, ha van pénzed kompenzálod mindezt.
Gyárban dolgozom, apám kocsijával mercedes-ét használom, amit még Hollandiában vett, amikor letelt a műszak az első napokban, és kifelé menet meglátták a kocsit, máshogy álltak hozzám.
Észrevettem olyan emberen is hogy bámul, aki más műszakban van.
Ezek reménytelen szingli fiatal nők, egzisztencia és elképzelés nélkül.
Nem mellesleg 21 éves vagyok.
számít, de emellett számít még az is, hogy intelligens és humoros legyen
arról nem is beszélve, hogy kinek mi a jóképű, nekem pl tetszenek olyan pasik is, akik nem modell szépségűek, alkatúak, mégis vonzónak találom őket, de emellett híresen vonzónak kikiáltott pasik némelyike nem hogy hidegen hagy, de még taszít is
36/N
30-as nő vagyok, ugyanazt keresem, mint 5 éve, vagyis hasonló dolgokkal rendelkezzen, mint én.
legyen okos, jó külsejű, legyen jó munkája, legyen humoros, tudjunk együtt létezni.
igen, legyen jóképű, mert én is kinézek valahogy:)
úgy érted a kérdést, hogy sokan megelégszenek-e egy kevésbé jó pasival? nem hiszem, szerintem max mások lesznek a preferenciák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!