Ez szerintetek mit csináljak?
Ha nagyon nincs senki akivel esetleg barátkozhatnál az iskoládban vagy hasonlóan gondolkozik mint te és több mint 1 éved van hátra a suliból akkor szerintem gondolkozz el a suliváltáson
Mert egy idő után nagyon nyomasztó lesz majd ami esetleg az iskolai teljesítményed rovására is mehet.
A szórakozás nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden alkalommal a sárga földig le kell innod magad. Lehet azt ésszel is csinálni.
Én is gyakran ülök össze a barátaimmal dumálni, kártyázni, bowlingozni vagy biliárdozni, és igen, ilyenkor fogyasztunk alkoholt, de csak a józan ész határain belül. Persze nem tagadom, olykor vannak azért igazi, ereszdelahajamat bulik, de nem csinálunk belőle heti rendszert.
Neked is ezt tanácsolom. Ha a közvetlen környezetedben nincs is olyan ember (bár nem hiszem, hogy ne lenne) akivel ezt a visszafogottabb szórakozást meg tudnád valósítani, akkor próbálj új embereket megismerni, hátha szerencsével jársz.
Mert szerintem az se egészséges hozzáállás, ha 16 évesen mindig otthon vagy a négy fal között és nem jársz el sehova. Most vagy abban a korban, amikor igazán élvezned kellene a tinédzseréveidet,z élvezetet nem a folyamatos filmnézésekből fogod megszerezni.
Hidd el, nem olyan jó érzés amikor felnőttként döbbensz majd rá egyszer, hogy "basszus, én nem is éltem igazán!". De akkor már késő lesz, te is csak egyszer vagy fiatal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!