Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez szerintetek mit csináljak?

Ez szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 vagyok, és a gimibe nem tudtam beilleszkedni, mert másfajta csaj vagyok. Filmmániás vagyok, de nagyon. És leginkább sci-fi, fantasy stílust szeretem. Nem vagyok az a "bulizzunk és basszunk be rendesen minden hétvégén" csaj sem. A cigit megvetem, nagyon környezetvédő vagyok (egyik oszitársam szerint hippi). Nem volt még barátom, ezért azt hiszik leszbi vagyok (amúgy nem vagyok az, de semmi bajom velük). És mivel nincs közös témánk nem beszélek sokat, ők kiközösítettek, és szerintem van aki utál is. Én se nagyon bírom őket. Másik suliba meg nem akarok menni szerintetek mit csináljak? Köszi a válaszokat!

2014. máj. 30. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress barátokat, haverokat az osztályon kívül, vagy akár az iskolán kívül is. Nem lehetetlen, csak ki kell kicsit mozdulni a megszokott környezetedből, mert a legtöbb új dolog így történik az életben.
2014. máj. 30. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nincs senki akivel esetleg barátkozhatnál az iskoládban vagy hasonlóan gondolkozik mint te és több mint 1 éved van hátra a suliból akkor szerintem gondolkozz el a suliváltáson

Mert egy idő után nagyon nyomasztó lesz majd ami esetleg az iskolai teljesítményed rovására is mehet.

2014. máj. 30. 11:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Jujj bocsi, hogy hülyén fogalmaztam meg a kérdést!! most vettem csak észre, és vannak barátaim (persze nem a suliból) de ők azt hiszik nincs, és azt is, hogy nem is beszélek. Nagyon zavaró nem akarok sulit váltani, mert szerintem máshol sem lenne jobb nagyjából ez volt általánosban is!! válaszokat köszi
2014. máj. 30. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos van a suliban olyan,akivel megtalálnád a közös hangot,csak próbálj meg ismerkedni a többiekkel.
2014. máj. 30. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:
már próbáltam, van egy, de ő nagyon kiszámíthatatlan, bulizik, iszik, cigizik, de csak ő áll szóba velem!
2014. máj. 30. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:

A szórakozás nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden alkalommal a sárga földig le kell innod magad. Lehet azt ésszel is csinálni.

Én is gyakran ülök össze a barátaimmal dumálni, kártyázni, bowlingozni vagy biliárdozni, és igen, ilyenkor fogyasztunk alkoholt, de csak a józan ész határain belül. Persze nem tagadom, olykor vannak azért igazi, ereszdelahajamat bulik, de nem csinálunk belőle heti rendszert.

Neked is ezt tanácsolom. Ha a közvetlen környezetedben nincs is olyan ember (bár nem hiszem, hogy ne lenne) akivel ezt a visszafogottabb szórakozást meg tudnád valósítani, akkor próbálj új embereket megismerni, hátha szerencsével jársz.

Mert szerintem az se egészséges hozzáállás, ha 16 évesen mindig otthon vagy a négy fal között és nem jársz el sehova. Most vagy abban a korban, amikor igazán élvezned kellene a tinédzseréveidet,z élvezetet nem a folyamatos filmnézésekből fogod megszerezni.

Hidd el, nem olyan jó érzés amikor felnőttként döbbensz majd rá egyszer, hogy "basszus, én nem is éltem igazán!". De akkor már késő lesz, te is csak egyszer vagy fiatal.

2014. máj. 30. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem ülök mindig otthon, megyek néha a barátaimmal valahova, csak nem tudom az oszitársaimat nem bírom, ők se bírnak engem, és hogy mit tudnék tenni ez ellen, hogy ne kelljen másik suliba mennem. De majd megpróbálok beszélgetni velük, vagy valami. Amúgy én eddig is próbáltam kedves lenni hozzájuk, próbáltam segíteni nekik, de nagyon elutasítóak vagy köszönöm helyett nem is mondanak semmit, mintha nekem kötelességem lenne odaadni a házim. Néha azon is megsértődnek, ha nem megyek le venni nekik kaját a büfében. De én nem akarom, hogy így kihasználjanak
2014. máj. 30. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:
És a válaszokat köszi!!!:)
2014. máj. 30. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!