Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők/Lányok! Szerintetek a...

Nők/Lányok! Szerintetek a férfiak elég udvariasak mostanában? Férfiak/Fiúk! Ti mit gondoltok erről a témáról?

Figyelt kérdés

Pont ma került ez az osztályomban szóba, és elég sok lány azt mondta, hogy szerintük a mai férfiak/fiúk nem elég udvariasak.

Engem ez eléggé meglepett, ugyan is ezzel nekem soha nem volt problémám, pedig nem vagyok valami különösen 'jó csaj'. De ez nekem szinte természetes, hogy idegenek és ismerősök egyaránt az ajtónál előre engednek vagy megtartják. A 'székbetolás', 'kabátfelsegítés', a nehéz csomag elvétele, stb. nekem természetes, ha a szituáció adja. Ne értsétek félre, nem azt várom, hogy körülugráljanak, de ha éppen olyan a helyzet, akkor nekem ezek a dolgok mind megvannak, ismerősöktől és idegenektől is. Viszont egyik nap olyan osztálytársaim, akikkel nagyon jóba vagyok az egyik csúnyácska, igénytelen, fiús alkatú osztálytársamnak kb. nekivágták az ajtót..

Nők/Lányok, ti hogy látjátok ezt? Meg vagytok elégedve a férfiak/fiúk veletek szemben való udvariasságával?

Fiúk/Férfiak! Ti mindenkivel egyformán udvariasan vagytok, vagy min múlik ez?

2014. máj. 27. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindig előre engedem a lányokat és ki is nyitom nekik az ajtót, helyzettől függően a nehéz dolgokat is felveszem helyettük, én úgy vettem észre, hogy ez alapjában véve minden lánynak imponál. Azonban nem leszek álszent, lehet, hogy ez az etikett, viszont figyelembe véve azt, hogy manapság elég kevés az olyan ember aki megtiszteli a lányokat, nekem jól esik ha mondanak annyit, hogy "Köszi".
2014. máj. 28. 13:22
 12/14 Marika827 ***** válasza:

10-es és 11 es

Köszi :)) Szép napot!

2014. máj. 28. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére sok férfi udvarias, nekem is sokszor kinyitják az ajtót, stb, viszont ha kezdeményezésről van szó, vagy netán este 8-9 óra után kimész az utcára, meglátod, hogy sajnos rengeteg a b.nkó is.
2014. máj. 28. 14:21
 14/14 Angelik@ ***** válasza:
100%

Nem tartom sokszor igazságosnak ezt.

Van egy nagyon jó fiú barátom, aki reggeltől-estig kemény fizikai munkát végez. Egy hónapja utaztunk este a metrón együtt és kérte hogy üljek le, mert még volt egy hely. Közöltem vele hogy nekem ne játsza a szerepeket, egész nap ültem és hogy nyugodtan üljön le végre.:D

Száltak fel kövi. megállónal és a nők fele olyan szúros szemmel néztek rá, hogy ha szemmel ölni lehetne...

Mondtam neki hogy ne merjen felállni mert lecsapom.:D

Szóval néha szerintem lehetnénk figyelemmel másokra is, ne essünk már át a ló túloldalára. ;)

Persze ha egy férfi udvarias az nagyon jól esik, de nem várom el. Nem vagyok életképtelen, a kabátomat már csak feltudom venni egyedül is.:D A vizeskiflik meg tanulják meg. :P

2014. máj. 29. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!