Lányok Ti a strandon, mit néztek meg egy fiún elsőnek, a fejét leszámítva, melyik az a testrész ami dominál?
Figyelt kérdés
Nagy előny, ha valaki izmosabb?2014. máj. 24. 23:14
11/27 anonim válasza:
Ugyan azt mint a fiúk a lányokon. Test,arc
12/27 anonim válasza:
Ha nincs nálad helyesebb pali te leszel a nyerő. Hidd el.
13/27 A kérdező kommentje:
Mennyire számít, ha valaki izmosabb (itt nem a szteroidos állatokra gondolok, akik nem férnek be az ajtón), vagy szálkásabb, vagy pl. izmosabb a hasa, karja, melle?
2014. máj. 25. 19:56
14/27 Fish1 válasza:
Nézelődés szempontjából jó, de egy kapcsolatnál nem mérvadó. Hiába néz ki jól, ha közben gyopár. :)
15/27 anonim válasza:
Nem szeretem a kigyúrtakat. Az rohadtul bejön, ha szálkás, tehát több az izom rajta, mint a szír, és vékonyabb, de ha befeszít, szépen kirajzolódnak az izmok. Ismertem egy triatlonos srácot, aki sosem járt kondizni, na neki szuper teste volt.. Izmos, szálkás. Nem voltak hipervastag kezei, de azért a kockahas az megvolt, viszont sokan nagyon vékonynak nevezték, pedig nem volt az, csak nem volt rajta zsír.
16/27 anonim válasza:
17/27 anonim válasza:
S vajon milyen biológiai folyamat eredményez műizmokat?
18/27 anonim válasza:
Amikor is a pasi a fejébe veszi, hogy márpedig neki izmokat kell növeszteni azért, hogy megkapjon pár jó nőt. Tehát nem attól nő neki, mert segít közben a nagyinak kertet ásni. :)
19/27 anonim válasza:
1. Összhatás/kisugárzás
2. Has/hát
...
Szeretem a nem túl kigyúrt, de (láthatóan) izmos fiúkat.:)
16/L
20/27 anonim válasza:
Testet. Nem vagyok egy izommániás csaj, a nagyon izmos test taszít. Inkább az enyhén izmos / átlagos / átlagos + pici pocak jön be. A nagyon gebe srácokat nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!