Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan emberről aki évtizedek óta nem dolgozik?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 10:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Vojzi igazat adok,de akkor is az ember ha nincs más akkor csinálja az alja munkát amíg tovább nem tud állni!

Amúgy az álláshirdetések nagy része tényleg kamu,mert vannak a pályázatok,ezeket kötelező meghirdetni a közintézmények,de ezeket úgy is csókosok és rokonok nyerik vagy cimborák,ez sajnos így működik.Aztán még ott vannak azok a hirdetések amiket csak azért tesznek fel hogy megfélelmitsék a dolgozókat hogy igen is veszélyben az állásuk mert valakit már keresnek a helyükre(erre is láttam példát).Aztán vannak azok a hirdetések is akik csak a tartalékembereket szedik össze,magyarán ahol az ember fogyóeszköz és sűrűn cserélődik ott vagy van meló vagy nem mert éppen kilép valaki,szóval nem állásra jelentkezhetsz itt sem hanem csak gyűjtik az önéletrajzokat.

Ahova pedig tényleg munkaerőt keresnek,ott van miből válogatni.Halottam olyanról hogy csak egy segédmunkás állásra valami 500 önéletrajz érkezett pár nap alatt,nos ebből még szűrni is nehéz,nem hogy még válogatni,de értelem szerűen a legjobbakat keresik ha már van lehetőség válogatni,ja és ezek sem biztos hogy rendesen bejelentenek,vagy hogy normálisan fizetnek,szabi nincs vagy tényleg gombokért dolgozik az ember...

Viszont az ilyen zeptereseket nagyon rühellem,nem mondják meg telefonba milyen melóról van szó,majd menj el állásinterjóra(majd az első 5 percben a szokásos szöveget felismered és futsz lóhalálában) :)

Szóval az anyósnak sincs könnyű dolga ha dolgozni szeretne,de mivel intéztél volna neki így gondolom esze ágában sincs dolgozni így cirka 20-25 év után....Bakker Én két hónap után beleőrültem a munkanélüliségbe,még mentem volna kukásnak is (nem vettek fel mert családosokat előnyben részesítették ami nem is baj szerintem mert a gyerekeket el kell tartani valahogy)

Ha más nincs találj ki otthonra valamit,vesse be a kertet aztán menjen és adja el a zöldségeket vagy akármi más..

2014. máj. 21. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Az élet nincs ingyen,Nektek még a gyerkőcökre is költeni kell!
2014. máj. 21. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Én elképzelni nem tudom ezt az életet.Halálra unnám magam.
2014. máj. 21. 12:26
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát ő eltudja!

És az egészben az a legröhelyesebb hogy tök természetesnek veszi ezt az állapotot! A változás szikráját sem lehet benne felfedezni. úgy van vele hogy ez neki jár,és fel van háborodva hogy ő még miért nem nyugdíjas és miért csak ennyi pénzt kap. De mikor a fia megkérdezi hogy mire fel akar (már) nyugdíjat kapni,mikor világ életében alig dolgozott meg van sértődve!

2014. máj. 21. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Amíg tud élősködni más nyakán, nem látva a következményeket, addig megteszi.

Valószínű annyira igénytelen, hogy még egy híd alatt is már ellenne, így nehéz lesz belőle bármit is kipréselni.

2014. máj. 21. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

En azon gondolkodom , h hogy kerult anyosod olyan KISZOLGALTATOTT helyzetbe, hogy odajusson, hogy te odatedd fözni, vagy nevelgesd?

Megiscsak 60 eves , olyan amilyen.

2014. máj. 21. 14:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Vágnám ki mint macskát sz....
2014. máj. 21. 14:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Az hogy "kiszolgáltatott" helyzetbe került saját magának köszönheti! Egész életében mások mondták meg neki mit csináljon,és ez neki megfelel/t.

Ha mi nem fogadjuk be akkor éhezne. Az ember kora csak egy állapot (remélem) én is leszek 60éves,de ha a gyerekem nyakán kell hogy élősködjek az ég mentsen meg.... És az hogy valaki lusta dolgozni,kortól fügettlen!

2014. máj. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!