egy igényesebb papucs az oké de szandál, az nagyon ciki
mondjuk szoktam látni hogy zoknival hordják
nem értem hogy lehet valaki annyira nyomi hogy így öltözik
2014. máj. 21. 09:44
12/19 anonim válasza:
Nem szeretem a szandált.
2014. máj. 21. 10:41
13/19 anonim válasza:
Szandált csak is zoknival! :) :)
2014. máj. 21. 10:59
14/19 anonim válasza:
Zokni szandál tényleg gáz...de maga a szandál miért lenne "ciki", azt nem értem.
Szerintem ezek az olcsó színes strandpapucsok sem épp belvárosba valók, főleg mikor farmer mellé felvesznek papucsot...
Mondjuk én szívesebben hordok zárt cipőt, hosszabb sétákon kényelmesebb.
2014. máj. 21. 12:30
15/19 anonim válasza:
Nem értem a logikát, miért pontozták le a válaszokat :D
2014. máj. 21. 13:43
16/19 anonim válasza:
Igen , jobb mint cipőbe rohadni. És talán én vagyok egyedi aki nem hagyományos férfi zoknival hordom, hanem ilyen vékony harisnya zoknival. Nem nylon, nem tudom hogy hívják női zokni, de nem látszik rajta, én zoknival hordom, aki szerint ez gáz, azt nem értem és nem is érdekel, ha valakinek gáz a zokni+szandál. Persze az ilyen nagyon vastag zoknival nem szép, de amilyennel én hordom vékonnyal úgy nem az.
2014. máj. 21. 14:23
17/19 anonim válasza:
Kb. 8 éves korom óta nem hordok szandált. Nem tetszik, és strandon kívül feszélyez a zoknimentesség. Zoknival pedig gáz.
A papucsról ugyanez a véleményem. Max. a kapuig megyek el papucsban.
A zárt cipőket preferálom. Vékony bokazoknit veszek fel a cipő alá, és nem rohad bele a lábam. Alapból keveset izzadok, úgyhogy lazán elvagyok műbőr cipőben is nyáron, átázott zokni és gyilkos lábszag nélkül.
2014. máj. 21. 14:42
18/19 anonim válasza:
én sem szeretem a szandált, öregesnek érzem és mindig a kiskorom jut róla eszembe, mikor azt hordtam és nemigazán tetszett... papucsban viszont rendszeresen mászkálok mindenfelé... most ne ilyen otthoni papucsra gondoljatok, hanem ilyen sportos, divatos papucsra, ami kényelmes és jól néz ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!