Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban "csak" a szőlő neveli...

Valóban "csak" a szőlő neveli félre a gyerekeket?

Figyelt kérdés

[link]

Myli cyrus egy nagy fa*al mászkál a színpadon, mellesleg ő és társai a 10-en évesek nagy kedvencei. Mondd azt, hogy nem igaz! Hogy ezeket az énekeseket hallgassák a 30 év 50 évesek is.

Csak a szülő neveli félre őket, mert mindenki azt állítsa.

2014. máj. 20. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a szülőnek a legnagyobb a felelőssége. Engem szeretetben, odafigyelésben neveltek. Tinédzserkoromban persze megőrültem, 12-15 éves koromban teljesen hülye voltam, a szüleimmel is voltak hatalmas balhék. Mégis miután ez a korszak lecsengett, normális ember lettem, és most 18 évesen jobb a kapcsolatom a szüleimmel mint valaha.

Szóval a tizenéveskre már inkább a barátok és a média vannak hatással. De akit addig normálisan neveltek, az előbb-utóbb visszatalál a helyes útra. Mindenki tombol és lázad tiniként, de az egy ilyen korszak.

2014. máj. 23. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:
A szülő nevelheti bármilyen jól, ha alkoholista kockásinges borotválaltan férfi és büdös, igénytelen ribik a tanárai, mindent elrontanak. A magántanuló gyerekek sokkal jobban neveltek mint akik az iskolai tanárok befolyása alá kerülnek.
2016. szept. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!