Hogyan lehet egy kicsit bátrabb?
Figyelt kérdés
Nyitottabb akarok lenni a felnőttekkel kapcsolatban! Az a helyzet hogy még köszöni is alig akarok mert ... nem tudom... Csak ilyen tipikus antiszociális vagyok .... Mit tegyek hogy feloldódjak?2014. máj. 20. 18:49
1/2 anonim válasza:
Menj szembe a problémával. Az a legnehezebb, tudom, de hidd el a leghatásosabb is. Vegyél egy mély levegőt és köszönj oda egy-egy felnőttnek. Nem kell rögtön megváltani a világot, elég ha lassan sikerül :)
2/2 anonim válasza:
Nagyon jól mondja az 1. A félelmeknek neki kell menni, nem pedig lepattanni kell róluk, és minél hátrébb húzódni. Ha egy követ nekidobunk egy falnak az lepattan, és leesik. Ha félsz és engedsz a félelemnek akkor te egy kő vagy, azaz úgy viselkedsz mint egy élettelen tárgy. De te egy élőlény vagy, és mint olyannak meg van a lehetőséged, hogy a falat megmászd, sőt le is döntsd. Meríts erőt a félelmedből, mert az sem gerjed másmilyen erőből mint akár a szeretet. A félelem igazából csak a benned lévő illúzió ami az igazsággal nem összeegyeztethető, és ez a diszharmónia a félelem érzése. Tudd meg az igazságot, amit elérsz ha belemész a félelmed tárgyába. Ha már benne vagy úgy igazán fantasztikus érzés lesz benne lenni. Felszabadító, mert az igazság felszabadít. Képes vagy rá, csak ne töprengj sokat, és cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!