Imádom a borult, hideg, szeles időt. Most, hogy tavasz van tiszta depi lettem. Gyűlölöm ezt a hülye napsütést, kifolyik a szemem, melegem van, hisztis vagyok, reggel már 5kor világos van. Lehangol teljesen.
Nem elég, hogy még a sötétítőn is bejön a fény meg a meleg, még az idegesítő madarak is az ablakom alatt dumálnak. Megőrülök.
2014. máj. 20. 20:24
12/19 anonim válasza:
Én szeretem a nyarat, de azt a könyvben megírtat, nem ezt a 45 fokos erőelszívó szenvedést amit nyárnak emlegetünk. Ha választani kellene a nyár és a szeles 15 fokos idő helyett, egyértelműen a szelest választanám.
2014. máj. 20. 21:06
13/19 anonim válasza:
Csatlakozom. Már most haldoklom a tűző napon, gyűlölöm érezni, ahogy perzsel, zavar a fény, és innen már csak rosszabb lesz.
2014. máj. 20. 22:45
14/19 anonim válasza:
Tanulj önuralmat, és élvezni fogod a meleget. Az önuralom az automatikus reakciók fölötti uralomról szól, mint az érzelmeid a testedre kifejtett hatásának átengedésének uralma. Ha nem lengsz ki se a viháncolás, se a mélabú felé, mert rádöbbensz, hogy mind a kettőt ugyanazon erő táplálja úgy megelőzheted az erőd fölösleges pocsékolását, és inkább felhasználhatod a tudatosságod fejlesztésére. Én se szerettem régen a meleget, de most kabátba sincs bajom a 30 fokban. Izzadni izzadok, de nem hagyom, hogy ennek a tudata feleméssze az erőm azzal, hogy arra koncentrálok amit nem akarok. Most már mosolygok azon részemen amely dacolni akar az igazsággal miszerint meleg van. Nem engedek a kényelemnek, hogy az legyen amit megszoktam. Az élet mozgás, folyamatos változás. Ha leragadsz a számodra optimálisnál úgy az élet ellen teszel.
2014. máj. 20. 23:12
15/19 anonim válasza:
Én is a borús időt kedvelem, az utóbbi szeles viharos időjárást nagyon élveztem. :) Ez a napsütés se rossz, csak ne melegedne fel az idő 25 fok fölé, akkor semmi bajom nem lenne vele. A dögmeleg, fostos, szúnyogos, legyes nyáron én is mihamarabb túl akarok lenni. Az ilyeneknek mint mi, skóciába kellett volna születni, ott 14 fok az átlag maximum júliusban, télen viszont alig vannak mínuszok.
LEgjobban az idegest, amikor valaki egy 40 fokos napon kijelenti, hogy hú, megint de jó idő van!
2014. máj. 21. 00:46
16/19 anonim válasza:
Én is csatlakoznék. Októberig melankólia, csak a túlélés számít minden nap.
2014. máj. 21. 05:05
17/19 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel... Borzasztó ez az időjárás, már most szenvedek tőle. Bele sem merek gondolni, mi lesz nyáron. (@_@) Úgy várom a hűvös őszi hónapokat, mint a megváltást. x3
2014. máj. 21. 09:05
18/19 A kérdező kommentje:
Örülök hogy vannak akkor hozzám hasonlóak :D Ma is dög meleg volt, sokkal ingerültebb is voltam. Úgy imádom a "sweather-weathert" várhatok novemberig :(
2014. máj. 21. 18:36
19/19 anonim válasza:
Nálam az irodában le van sötétítve egész évben.
És tudjátok még mi idegesítő a melegen kívül? Az, hogy majdnem este 22:00-ig világos van ,ajj ,de gusztustalan ,amikor imádom az éjszakát a sötétséget, a hűvös éjjeli levegőt a csendet, a kihalt utcákat, páratlan élmény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!