Mit tegyek, hogy képes legyek az élet napos oldalát látni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyjából meg van mindenem, amit egy átlagember kívánhat magának. Tökéletes társ, gyönyörű, egészséges gyerekek, stabil anyagi helyzet, megfelelő karrier. Mégsem tudok örülni, mindig azt nézem hogyan lehetne jobb, kellemesebb az életünk. Mindig igyekszem új dolgokat tanulni, a szakmám is ezt kívánja meg. (IT terület)
De eközben elfelejtem élvezni a "mát".
Van még valaki így rajtam kívül?
2013. okt. 29. 21:22
1/2 anonim válasza:
Tűzz ki teljesítendő célokat (pl.: Ezt ma megcsinálom, Ezt ezen a héten csinálom meg, ezt ebben az év ben stb.) Fontos, hogy ez ne kötelező dolog legyen hanem valami más. Pl.: Beiratkzol vmilyen sportra vagy bármire.Kezdj blogolni vagy bármilyen hobbiba ami kikapcsolódást nyújt Neked.:). Remélem tudtam segítni.
2/2 anonim válasza:
Ebből is látszik,hogy az ember sosem tud megelégedni,mindig vár még/akar még valamit.Ez szörnyű.Pedig neked tényleg jó életed van.Talán a színes ruhák,a színes otthon(ha nem az) az új hobbik szerzése,új dolgok kipróbálása,amire eddig azt gondoltad,hogy nem neked való,lehet kiderül,hogy mégis...új fajta zenék hallgatása....éneklés...sport...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!