Ki hogy él most, milyen körülmények között? Így akartál élni, vagy nagyon messze vagy tőle?
Ez nagyon jó kérdés, kíváncsi vagyok a hozzászólásokra.
Én a startban nem ezt kívántam ami most van. De futam közben hozzáidomultam az élethez, vagyis a forgatókönyvön többször alakítottam, formáltam. Most nagyon elégedett vagyok és azt az életet élem amiben jól érzem magam.Egyszerűen szerényen élek, de nem nélkülözök semmi fontosat. Sokat küzdöttem azért, hogy ezt most elmondhassam.
utolsó, tudom.
egy másik kérdésnél nagyon szépen kifejtetted itt meg kicsit fellengzősen leírtad, hogy nektek mennyi jön be egy hónapban...
"Mi külföldön lakunk. Apukám 1 milliót - ot keres, anyukám meg fél milliót."
Menjél aludni, kisgyerekeknek már csörög a pizsi
30 éves koromra összehoztam egy gyönyörű lakást,egy céget 20 alkalmazottal,szép barátnőt,edzésben fejlődés,minden tuti volt.
aztán jött a válság a cégem csődbe ment,uh most a régi fizum 10%áért dolgozom.
az életkörülményem jelenleg is jók,de a munkámat totál haszontalannak és kihívásoktól mentesnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!