Mi a véleményetek az ilyen fiatalokról?
Figyelt kérdés
Az olyan 16/17 évesekre gondolok akiket még mindig anyuci apuci pátyolgat. A nap nagy részében a számítógép előtt ülnek. Néha tanulnak, de annyira nem eröltetik meg magukat. De, ezenkívül semmi. Nem takarítanak, nem mosogatnak el, anyukával mennek el a boltba pl ruhát venni. Bekiséri őket néha a rendelőbe ha ketten vannak megveszi neki a buszjegyet. Nem, mer köszönni idegeneknek csak halkan motyog valamit. Egyedül nem sok mindent csinálnak, pedig azért ilyenkórba már nem ártana... Szerintetek miért ilyenek, és mi lesz így velük? Miért kell befogni a gyereket a házimunkába? Nem ciki ez a viselkedés mások szemében? Lenézitek azokat akiken látszik, hogy már nagy de még mindig kíséri anyuka apuka ide oda pl boltba, orvoshoz? Akárhova, mert egyedül nem mernének. Úgy vannak vele, majd anya megveszi nekem, én tanulok majd anya elmosogat helyettem... Mi a véleményetek az ilyen viselkedésről. Inkább úgy akarnak nagyok lenni, hogy cigiznek meg isznak...2014. máj. 19. 16:08
11/14 A kérdező kommentje:
De én nem pattogok! :) Csak kérdeztem, hogy mások mit gondolnak az ilyen gyerekekről. Tudom, hogy van olyan, hogy lelki probléma a háttérben. Van olyan is, hogy nincs lelki problémája csak szimplán lusta.
2014. máj. 19. 17:58
12/14 anonim válasza:
Értem én, csak kicsit fura nekem hogy az ilyen fiatalok idegesítenek téged, miközben ott van a rengeteg páwa, swag, rib*anc gyerek, akikre sokkal inkább igaz az hogy cigiznek, isznak, és "anyuci apuci pátyolgatja" őket...
13/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk hozzáteszem, hogy az ilyen gyerekek akik nem köszönnek meg nem mernek egyedül ide oda elmenni azoknak több mint való színű, hogy lelki problémája van, vagy valami fóbiával küszködik... Ez tök igaz, és igazából egyrészt erre (is) lettem volna kíváncs, hogy ti ezért lenézitek őket, vagy sajnáljátok, vagy mit gondoltok róluk.. Egyébként nem idegesítenek! :) Bocsi, ha úgy érződött a szövegből. A swag, páva meg mit tudomén milyen fiatalok az meg nem tudom.. Kicsit lerágott csont már anyi helyen erről beszélnek, meg annyira átrágták már mások ezt a témát, hogy erre nem voltam kíváncsi.. ők a rosszabb csoport. Mondjuk lehet, hogy nem ők tehetnek róla, hogy ilyen nagyon menőknek akarnak tűnni, de ebbe most nem mennék bele.
2014. máj. 19. 18:20
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, a nap nagy részében én is a számítógép előtt ülök, vagy playstationozom. De azért, mert egyszerűen nincs jobb dolgom. Az osztálytársaim 95%a meg ugyanúgy egész nap online van, sőt, még tanórákon is a facebookot nyomogatják, nem lehet velük elmenni sehova. Ruhát venni is általában anyummal szoktam, vagy akkor veszek ha neki is épp dolga van a plázában, elvégre egyrészt ő fizeti, másrészt meg jó kikérni valakinek a véleményét, hogy ez most jól áll-e vagy sem. Szerintem ez még mindig jobb annál, mikor kérdezem a 17 éves osztálytársamat, hogy "De jó dzsekid van, hol vetted?" és azt válaszolja rá, hogy "Nem én vettem, anyukám vette nekem, én ott sem voltam, nem tudom hol vette." Szerintem nem az a baj, ha valaki a szüleire támaszkodik néha a gimis évei alatt is, hanem inkább azokkal, akik a szüleik nélkül abszolút 0-k. Hiába veszi meg a barátaival a dzsekijét, vagy megy a barátnőjével az orvoshoz, ha egyedül életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!