Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől férfi egy férfi a testi...

Mitől férfi egy férfi a testi tulajdonságokon felül? 24/F

Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 00:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vagy szerinted csak egy eszetlen pasi lehet határozatlan? :D :P

Elírtam...szóval, szerinted csak eszetlen pasi lehet határozott? :D :P így akartam volna írni. :)

2014. máj. 21. 01:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek, de általában az okos embereknek kétségei vannak, mert mindent alaposan átgondolnak, mielőtt véleményt alkotnak.
2014. máj. 21. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:
De a kétségek nem függnek össze a határozottsággal. Attól, hogy vki mérlegel stb. még lehet határozott is. Sőt. Lehetnek kivételek? Én csak egyetlen egy olyan pasit ismerek, aki totál bizonytalan, határozatlan kb. mindenben, de túl sok esze nincs is kb. semmire se, ja és egész életében nem volt egy normális férfi példaképe, mert csak nők vannak sajnos a családjában. Tehát még azaz egy pasi ismerősöm se önmaga tehet arról, hogy ilyenné lett.
2014. máj. 21. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!