Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, a haveroknak az osztálytársaknak és a testvéreimnek hogy úgy érzem h nő vagyok egy fiú bőrébe?

Figyelt kérdés
értelmes válaszokat adjatok köszi fontos

2014. máj. 10. 18:28
1 2
 11/14 SNSDisnotcreepy válasza:
12%

drága kérdező, mit értesz te az alatt, hogy ,,nő vagy egy fiú bőrében"? tudod te egyáltalán, van róla halovány fogalmad milyen nőnek lenni? ugye, nincs? ugye, nem éget valami srác után reménytelen szerelem? ugye, nem veszel össze reggel a szüleiddel ha kimossák a ruhát amit felvennél? ugye, nem fakadsz ki egy cicás kép láttán úgy, hogy ÚÚÚÚDECUUUKIIII?? ugye, a tescóban nem ragadsz le fél percenként? ugye, nem is akarsz onnan hazamenni? ugye, nem fáj az alhasad minden rohadt hónapban? ugye, nem ölnél-e ilyenkor csokiért? ugye, nem olvastál életben Neveletlen hercegnőt vagy Szent Johanna Gimit? ugye, nem? NA AKKOR MEG VALÓSZÍNŰLEG NEM VAGY MÁS, csak egy srác aki nagyon de nagyon szeretné ha legalább itt sajnálná valaki, gyak.kérdőn. rossz a kapcsolat a szüleiddel? vagy az oszitársaid utáltak ki az osztályból? feladod ennyiért a régi énedet? NEM NŐ VAGY KISFIAM, egy nő még gyerekszülés után is egészségesebb önértékelésű, mint te most!

na, ugye hogy sok kedvet kaptál nőt játszani? ez benne van a pakliban. tudod, szerintem neked kell egy jó barát, vagy békülj ki a szüleiddel. ne legyél nyápic. legyen gerinced. értékeld magad. ha kigúnyoltak, érdekel valakit a csúfolón kívül? eddig érdekelt? meeeeecsodaa?? osztálytársak mindig lesznek, de belőled csak egy! iratkozz be boxolni! tanuld meg megvédeni magad és az önértékelésed, hogy később valaki számodra fontost is megvédhess! ne engedd át ezt a szerepet másnak, nem vagy nő! nem is leszel! férfi leszel! menjél sakkozni, fejleszd a logikád, győzd le az ellenfeled és az alacsony önértékelésed.

és ne mondd el ezt inkább senkinek, amit kiírtál ide. NA AZ ÉGŐ. inkább majd csodálkozz, mennyien fognak téged becsülni FÉRFIKÉNT a teljesítményért. űgyhogy kelj fel a géptől és tudd meg, hogy értékes vagy.

2014. máj. 10. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi van itt mindenki megőrült? Ahogy a kérdés elejét láttam, gondoltam hogy a másik vége valami meleg dolog MÁR MEGINT. Ez már a 152. ilyen kérdés. Újabb kissrác aki azt hiszi hogy homokos, ez egyre jobb lesz. Gyerekek, hagyjátok már rá, szörnyen unom. Az egészben a legviccesebb hogy az osztálytársak kik lennének hogy nekik minden magánéleti dolgot el kell mondani? Minek??
2014. máj. 10. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es azt hiszem sikerült minden idők egyik legostobább hozzászólását kiböfögnöd magadból.

Megmondod egy másik embernek milyen nemű? Ezt hogy, honnan tudod?

Olvass utána a dolognak, mert fogalmad sincs róla, csak a saját elképzeléseidre hagyatkozol. De sajnos a világ nem úgy működik, hogy kitalálsz valamit és akkor az úgy van.

A kérdező transzszexuális, bár elég furcsán fogalmaz.

pinkvanilla.hu-n tudsz tájékozódni, másokkal beszélgetni.

Elmondani csak akkor mond el ha teljesen biztos vagy benne. Én csak akkor mondtam el amikor már szedtem a hormonokat titokban.

2014. máj. 10. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es: jesszusom, a felsorolásodban kb. a menetrendszerinti havi görcsöt leszámítva csupa otromba sztereotípiát írtál. Ebből ítélve szerintem gőzöd sincs mit jelent nőnek lenni, pláne arról, hogy milyen transzszexuálisnak lenni.

Kérdező: a már említett oldalakon érdeklődj inkább, hasznosabb válaszokat találsz ott.

2014. máj. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!