Ti mit godoltok egy ilyen lányról?
13 éves vagyok, lány. Kb. 162 cm, és 58 kg. Ezt nem tudom minek írtam ide, de mindegy...Szeretek rajzolni, énekre és különféle hangszerekre (pl. zongora, furulya, fuvola, citera..)járok/jártam. Itthon megnyugtatásból zongorázom, ami azt jelenti, hogy ha stresszelek valamin, és játszom egy számot utána, teljesen kikapcsolódom. Úgy a tantárgyakra rákészülni plusszba (pl. házi elkészítése után gyakorlásokat csinálása) nem szoktam, csak a kötelező házit csinálom meg, azt is van, hogy a suliban. Mégis kiváló az átlagom. Apropó suli. Az osztályomban van 1 olyan lány, akivel mindenben kijövök, de rajta kívül már csak a fiúk vannak nekem. Nem vagyok az a kimondott lányos lány, aki sikongat ha vizes lesz a ruhája vagy ha kócos lesz a haja. Nem nagyon szokott ez izgatni. A többi osztálytársnőmmel ellentétben én nem kenek kilónyi sminket az arcomra, max egy kevéske bőrszínű krémet vagy micsodát, de nem azt az alapozó. Ami rímel a konnektorra. Mindegy. A fiúkkal sokkal többet beszélek egy nap, mint egyes lányokkal az egész évben. És itt jön a képbe az, hogy nem vagyok valami beszédes típus. Ha kérdeznek ,akkor válaszolok egyszerűen, korrekten. Nem hazudozom. Néha füllentek, de csak ha tréfából, valakivel az "ellentámadást" tervezgetjük. Csak a barátnőmnek vagyok teljesen nyitott (a rokonságon kívül), tudja az összes "mocskos titkomat". Nem szoktam szószátyároskodni, de kiállok az igazamért és a véleményem mellett. Veszekedni...? Az egyik hobbim :D Főleg a tesómmal. Mivelhogy ő fiú (16/F),természetesen 3 dolog köti le a figyelmét : Számítógépes játékok, katonás cuccok, lányok. És szinte mindegyik kedvtelése rám ragadt. Vagyis a kockulás és a katonás cuccok szeretete :D. Néhány fiú barátom azt szokta kérni, hogy hozzak már nekik pár gyémánt blokkot a bányából. Mondom, ezek hülyék :D. Lövöldözni is szeretek, úgy játékban, mint élőben. Néha-néha egy-egy airsoftos rendezvényen is részt veszek :) Aztán még az van, hogy Imádok olvasni. Kicsit "beleőrültem", mert 2 és fél hónap alatt 11 könyvet elolvastam, átlagban egy darab 450 oldalas.... körülbelül ennyi.....
Nektek mi a véleményetek ilyen lányról?
NamieLee, 13/L
(Ja, a nevemből is látszik, animefan - de nem mindegyik jön be - :D)
azt ,hogy
egy ilyen lánynak a diszkóban a helye!
"ami rímel a konnektorra" :D
Édes lány lehetsz, az írásod alapján nekem szimpatikus vagy. Egyébként én vígan leéltem úgy a kamaszkoromat, hogy fiúkkal barátkoztam de nem viselkedtem hülyep.csásan ("nem sikongatok, ha vizes lesz a ruhám")
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!