Mi a véleményetek egy ilyen fiúról és lányról?
Figyelt kérdés
Nem hétköznapi barátok, hanem fogadott tesók. A fiú nagyon nem olyan, mint a többi fiú, nehezen tud beilleszkedni. Nem túl fiús, nem is szereti őket, kifejezetten feminista. Érdeklődési köre is igencsak más, animéket szeret, Én kicsi pónim-ot néz, korábban Pindúr Pandúrokat, és most 22 éves. Anyja eléggé burokban nevelte, amiből nehezen lehetett kihozni. Barátnője sincs, élethosszig tartó szerelmet akarna, undorítja a többi férfi viselkedése a nők felé. Külsőre is lányos, a magasságát leszámítva. A fogadott nővére gimnázium óta védi, mintha a testőre lenne. Van, hogy ő mossa a srác haját, fodrászkodik vele, babusgatja, stb... E mellé kettőjük közül ő a férfi, mindig ott van mellette és segíti, számtalan helyzetben ő mentette meg nehéz szituációkból. A fiú viszont lelkizésben van a topon. Nem mindennapiak, de ők így boldogok, a társadalomra tesznek magasról. Én azonban aggódom értük.2014. jan. 3. 17:20
1/6 anonim válasza:
Te csak ne aggódj értük. Ide velük, nekem igencsak rendes embereknek tűnnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan?
2014. jan. 3. 17:24
3/6 anonim válasza:
Nem kell értük aggódni, eddig is megvoltak, ezután is meglesznek. A véleményem nem osztom meg, mert lényegtelen ebben a szituációban.
4/6 anonim válasza:
az ő dolguk, nem a tiéd...a tiéd, hogy a feminista és feminin szavakat megnézd az értelmező kéziszótárban...
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, mi a különbség, és neki a kinézete mellett a nézetei is feministák. Ezalatt nem azt értem, hogy hogyan gondolkodik... Alapjáraton nőpárti, nem igazán tartja sokra a másik nemet.
2014. jan. 3. 17:38
6/6 anonim válasza:
A véleményemet inkább én se osztanám meg, amúgy nem az én dolgom, és nem is a tiéd, de szerintem ha ők így jól megvannak akkor sok boldogságot nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!