Tudtok olyan filmet, ami egy magányos, gátlásos 16-18 év közti fiuról, vagy lányról szól, akit mindenhol megaláznak, lenéznek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 21:46
3/7 A kérdező kommentje:
port.hu alapján pont eltaláltad,amit keresek,még ma megnézem,kössz :D ha valaki tud hasonlót,kérjem írjon...
2012. szept. 28. 21:48
4/7 A kérdező kommentje:
2# szerintem kicsit más,mint amire gondoltam,az előző kommentem meg 1#-nek ment :D
2012. szept. 28. 21:50
5/7 anonim válasza:
Bájos törtető, ez hasonlít legjobban arra amit keresel
6/7 A kérdező kommentje:
Érdekes,főleg,hogy pont egy amatőr film készítésén gondolkozok... :D
2012. szept. 28. 21:52
7/7 anonim válasza:
Az osztály (észt)
Délibáb (macedón)
Rém hangosan és irtó közel (amerikai)
Így nőttem fel (amerikai)
Túlparton (grúz)
Nővéremnek (francia)
Tizenhárom (amerikai)
Paranoid park (amerikai)
A pingpong királya (svéd)
Isten bárányai (koprodukciós)
Tolvajok királya (szlovák)
A család kicsi kincse (amerikai)
Precious (amerikai)
na asszem ennyi :D Nagyon szeretem az ilyen filmeket, ezekben találom meg önmagam. Nem mind kapcsolódik abszolút a te általad írt témához, de ha tényleg érdeklődsz eziránt, akkor érdemes megkeresned legalább a port.hu-n : )) Sok sikert ahhoz, hogy meg tudd őket nézni, én többnyire mindig DUNA-M2-M1-en éjszaka kaptam elő őket.
20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!