Mi a véleményetek egy ilyen lányról? Mi tetszik mi az ami kevésbé, vagy egyáltalán nem?
Elég magas vagyok, kb 176-177cm. 65- 67kg. Szetintem arányosan van elosztva, bár azt hozzá kell tenni hogy nem mind izom.
Szőkés barnás egy picivel váll alá érő enyhén hullámos hajam van. Zöldes szemem, bár néha kéknek tűnik szóval nem tudom. :D
Általában farmer, tornacipő és pulcsi vagy vékonyabb kabát van rajtam. De néha kicsit nőiesebben öltözködöm. Attól függ milyen kedvem van. :)
Egy kicsit félénk vagyok az elején az emberekkel, de szinte mindig mosolygós és kedves. :) Ha már jobban megismerem az embert akkor szívesen viccelek vele, kicsit csipkelődök, de sosem bántom meg, mert tudják hogy nem komoly. :) Szinte lehetetlen felbosszantani. Nagyon nyugott vagyok, és bárkinek akinek csak tudok segítek. A barátaimért bármit megteszek, és megvédem őket. Magam miatt ugyan ezt nem tenném meg, mert mint mondtam elég félénk vagyok.
Nagyon hamar megszeretem az embereket.
Nagyjából ennyi lennék én. :)
Esküszöm magamra ismertem :D
Csak annyi h én 14/L :)
Jaj azt nem mondtam hogy 16 éves vagyok. :)
És kicsit önbizalomhiányos, de próbálom minden bajomat elrejteni a többiek elől.
Egy ember látja rajtam ha valami bajom van. Csak neki mondom el, de ez elég ritka. :)
Köszönóm szépen. :) Kicsit megijedtem, mert egy pát ember azt mondta furcsa vagyok. :/
és végül is bizonyos mértékben talán igazuk van.....
Ennek a kérdésnek azért nincs sok értelme így, mert azt írod, hogy mások szerint kicsit fura vagy, azért kérdezed, de közben meg tök általános tulajdonságokat írsz le. Ebből mi nem tudjuk leszűrni, hogy miért tartanak furának... vagy hogy az vagy-e.
Attól, hogy enyhén hullámos a hajad és tornacipőt hordasz még lehetsz fura.
Ez mondjuk jogos. :D
De a furcsaságot csak a belső tulajdonságokra értik...
Talán mert egy kicsit mindenkivel másképp viselkedem és mert hangulatfüggő is a dolog.
De amikor már kb a 6. Embertől hallom kicsit elgondolkozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!